2 pitanja

poruka: 7
|
čitano: 693
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
2 pitanja

Pozdrav, zanimaju me dva pitanja.

1. Što ako na DVD+R 16x mediju pržim brzinom 20x ? Jel se pokvari disk ili što? I gdje u CDBurnerXP namještam brzinu, čim stisnem prži on automatski sebi uzme 20x.

2. Zašto mi se Mozilla ruši? Naime dosta često 5-6 puta na dan kada uđem u Firefox i počnem pisati, npr. wikipedia, samo se sruši i pokazuje opciju za slanje izvještaja i ponovno pokretanje Firefoxa. Čemu je to uzrok? Imam Norton 2011 pa mislim da nije virus. Što je problem?

Hvala vam ljudi na odgovorima. Pozdrav!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
2 pitanja

1. Pa nebi postojala ta opcija kada bi značilo da će ti uništiti CD, nez vjeorojatno neće biti ništa, ali uvijek postoji mogućnost..... tu vrijedi pravilo: što sporije prženje to bolje

Recimo nekada kada spržim neki CD s većom brzinom, primjetio sam da mi se CD poslije duže očitava....

Ali ne mora uvijek biti tako, a sad gdje se što namještava u CDBurnerXP ti nebih znao reći pošto ga ne koristim

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 1:58 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: 2 pitanja

1. Pa prži na x16, nije potrebo na 20x ić.

2. Koju mozzilu imaš? ako imaš onu 4.0 bete verzije . normalno da se ruše. Skini lipo :  Mozzila Firefox 3.6.12 i nema rušenja {#} , Jel ti original Norton? Ako je onda nemože bit virus.

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
16 godina
2 pitanja

Ashampoo Burning Studio Free Ovaj ti je najbolji po meni za prženje , bolji mi je i draži nego taj CDBurner.

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
2 pitanja

Nene, nije nije... Kada upišem about:crashes dobijem izvještaje, nešto kao ovo: tj. to je najnoviji report, moj

http://crash-stats.mozilla.com/report/index/952a8692-76b9-4f9f-a7f2-80bd22101111

Može pomoć? Molim vas :(

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 2:22 (AlfaDelta).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: 2 pitanja
AlfaDelta kaže...

Nene, nije nije... Kada upišem about:crashes dobijem izvještaje, nešto kao ovo: tj. to je najnoviji report, moj

http://crash-stats.mozilla.com/report/index/952a8692-76b9-4f9f-a7f2-80bd22101111

Može pomoć? Molim vas :(

Pretpostavljam inkompatibilnost sa skypeom? Ili moram novi browser instalirati?

16 godina
protjeran
2 pitanja

Jel je?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice