Znaci jel postoji nacin da se igraju 2 iste igrice na jednom kompu?
Htio sam prek "fast user switch-a" al to ne dela...
Znaci jel postoji nacin da se igraju 2 iste igrice na jednom kompu?
Htio sam prek "fast user switch-a" al to ne dela...
Ne postoji
Zasto bi uopce htio imat dvije razlicite igre na jednom kompu?
Ni meni nije jasno koja je svrha igranja dvije igrice, ali ako hoces da testiras rad racunara ili tako nesto bas na taj nacin, onda napravi virtuelne masine, pa ce ti svaka od njih biti zasebna. Tako mozes imati dvije iste pokrenute igrice na jednoj FIZICKOJ masini, ali posto je svaka virtuelna prica za sebe, ne znam da li ce ti pomoci, jer mi nije jasno koja je svrha.
Nadam se da ti ovo moze pomoci (ako je u pitanju neka opklada ili tako nesto
)..
Pozdrav,
Miroslav
Svrha ovog je da mogu prebacivat stvari s jednog broda na drugi u igrici, a to trebam 2 igre( da, dopusteno je po pravilima servera)
Nego mozes malo pojasnit to virtualno?
Zasto bi uopce htio imat dvije razlicite igre na jednom kompu?
????
mislim da mozes kopirat instalaciju igre u drugu particiju i imas ju kao 2 puta instaliranu
tako sam ja radio sa freelancerom kad je bilo pun k modova
Pa npr. mozes pomocu vmware-a napraviti virtuelni centar i na njemu napraviti nekoliko racunara. Daj im malo, tj. dovoljno resursa (pretpostavljam da nije prezahtjevna igrica dok je online?) i pokreni igricu na svakom od njih. Tako ces moci prebacivati stvari sa vise brodova. :) Ukoliko nisi imao nikakvog dodira sa virtuelizacijom, pogledaj malo na internetu o cemu se radi. Imaces nekoliko virtuelnih racunara na svom fizickom racunaru i moci ces sa njima da radis uglavnom sve sto radis na bilo kojoj fizickoj masini.
p.s. vodi samo racuna da u toj igrici nemas neko ogranicenje, tipa da samo jedan nalog moze pristupati online sa jedne IP adrese..
Hvala majstore, probat cu...
@ xnight_hunterx i meni treba za Freelancer, probo sam tak kopirat al nece jel je isti mod :)
No problemo!