2 ikone se konstantno vraćaju na desktop?

poruka: 15
|
čitano: 2.090
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

imam problem, nedavno sam instalirao neku crackanu verziju 3d mark 11-ke i 2 foldera u kojim su stali crackovi se ne mogu obrisat s desktopa, ja ih obrišem ,restartiram pc , oni opet tu, skenirao sam komp avg-om i ocistio a ccleanerom i tune up utilitiesom i ista stvar se događa, evo pgoledajte na slici 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 19:28 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: 2 ikone se konstantno vraćaju na desktop?
Probaj Unlocker, a kao krajnje rjesenje ostaje neki Linux LiveCD.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
15 godina
8ax kaže...
Probaj Unlocker, a kao krajnje rjesenje ostaje neki Linux LiveCD.

unlocker? i sta sa linux live cd-om?

16 godina
neaktivan

sa time otvoris cijeli sistem, sve podatke (to windows ne moze sam) bez da ista pokrenes, odes na C:/users/Documents/desktop/ i obrises ih.. imas damn small linux za to, nisam siguran ako je live, brijem da je.. ugl odes sa nekim manjim live linuxom naci te podatke i obrises :))) simple

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Skini neki kvalitetni komercijalni Antivirusni program koji ti ima trial verziju i skeniraj komp sa njim.

Pogledaj koji ti se sve procesi pokreći prilikom pokretanja Windowsa, jer ako ti obrišeš te datoteke i one se vrate kod drugog restarta, to znači da ti neki program ili proces vrača te mape (nije isključeno da je možda i virus).

Ako si u njima imao sliku koju si učitao sa Daemon toolsom i ako ti je slika ostala zapamčena u Daemon toolsu, ovisno o postavkam on ti vrati te mape. Ako je to slučaj otvori neku drugu mapu sa njim i to bi trebalo riješiti pojavljivanje mapa

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 19:49 (formula1live).

0 0 hvala 0
15 godina

aha, a postoji li neka alternativna metoda jer nemam  linux na cd-u vamo?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Probaj u safe modu zbrisat
ja sam uspio zbrisat amd overdrive
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2009556]
15 godina
Svrzic kaže...
Probaj u safe modu zbrisat
ja sam uspio zbrisat amd overdrive

e vidis nije mi palo na pamet , probat cu to kasnije, sad radim nesto

15 godina

noup , :( , probao i ne radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
athlon64 kaže...

noup , :( , probao i ne radi.

barem si probo

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2009556]
14 godina
protjeran
mihaeeel kaže...

sa time otvoris cijeli sistem, sve podatke (to windows ne moze sam) bez da ista pokrenes, odes na C:/users/Documents/desktop/ i obrises ih.. imas damn small linux za to, nisam siguran ako je live, brijem da je.. ugl odes sa nekim manjim live linuxom naci te podatke i obrises :))) simple

Ovdje bih ja pogledao i C:\Users\Default User\Desktop folder. Stvar je skrivena i zaključana pa ako je uspije otključati, svakako bi vrijedilo pogledati jesu li te ikone tamo. Naime, Default User folder je folder koji se koristi za kreiranje svih novih lokalnih korisničkih foldera i ne bih se začudio da njegov Desktop folder nasljeđuje te dvije ikone koje je nešto uspjelo uvaljati tamo.

15 godina
Langsdorff kaže...
mihaeeel kaže...

Ovdje bih ja pogledao i C:\Users\Default User\Desktop folder. Stvar je skrivena i zaključana pa ako je uspije otključati, svakako bi vrijedilo pogledati jesu li te ikone tamo. Naime, Default User folder je folder koji se koristi za kreiranje svih novih lokalnih korisničkih foldera i ne bih se začudio da njegov Desktop folder nasljeđuje te dvije ikone koje je nešto uspjelo uvaljati tamo.

neda mi da pristupim tom folderu,idem probat safemode -.-

14 godina
protjeran

Afkors da ti ne dopušta pristup, zato sam sam i citirao post koji spominje otključavanje foldera. {#} {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Langsdorff kaže...

Afkors da ti ne dopušta pristup, zato sam sam i citirao post koji spominje otključavanje foldera. {#} {#}

ne da mi ni od tamo,pa kako otkljucam folder?

17 godina
neaktivan

Skeniraj PC s Malwarebytes Anti-Malware da nije možda virus i možeš uz pomoć FileASSASSIN (nalazi se pod ostali alati u Malwarebytes Anti-Malwareu) pokušat to izbrisat.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 10:06 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice