0xc015004 application error u win 7

poruka: 20
|
čitano: 3.470
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pozdrav, jucer sam malo cistio komp sa cc cleaner i Auslogics BoostSpeed , ocistio puno smeca i sve radilo normalno dok nisam ponovno pokreno kompjuter ujutro.

sad nemogu otvorit vecinu aplikacija, 90%,

dolazi mi

The application was unable to start correctly (0xc0150004). Click OK to close the application.

inace sam win 7 64 bit.

mogu otvorit samo internet explorer, nemam javu, nemog instalirat, nemogu gledat filmove, nemam zvuk , chrome ne radi .

jos jedino cc cleaner mogu otvorit, za sve druge programe taj application error dolazi.

probo sam system restore, nista se nije promjenilo.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: 0xc015004 application error u win 7

pa ova dva su ti ponudila brisanje nepotrebnih stvari ti si stisnuo da i ostao bez win.

sad je pitanje da li su samo pobrisani reg ključevi ili je stradao i win32 folder.

zašto nisi radio backup prije čiščenja?

15 godina
neaktivan

ah brzopletost, cesto sam bio briso nepotrebne stvari s Auslogics BoostSpeed i sve bilo ok dok jucer nisam i s cc cleaner, i kako sad, ima nesto da vratim taj win 32 folder, bez da formatiram disk i sve nanovo instaliram windows

18 godina
neaktivan

jedino ako znaš kaj je obrisao (jel ima log di ti piše što je obrisao i sa koje lokacije).....

pa onda fajl po fajl i key po key vratiti

druga opcija je repair win.

15 godina
neaktivan

nemam vise log, sta se tice win repair, kako to ide, i dal ce mi se pobrisat podaci na compu? datoteke , igre filmovi i to.

17 godina
neaktivan

Nikakav file po file neće pomoći!

Tu je jedini lijek System Restore (ako je uopće uključen) ili Repair (ako i to pomogne).

Prvo probaj system files repair - idi na cmd ,označi Run as administrator i ukucaj sfc /scannow. Pusti ga da odradi svoje. Primjer

Ako to nije pomoglo ,idi na System Restore.

Zadnja ,tj. predzadnja opcija je Repair install .

Zadnja je opcija je ,naravno clean install.

I uvijek ,kad se radi bilo kakvo čišćenje sistema ,dobro je napraviti backup ,za svaki slučaj.

I to kako sistemski ,tako i backup registra.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.11.2010 13:55 (kizo2703).
18 godina
neaktivan

A treća opcija je da moderator zaključa ovu besmislenu temu {#} Jer, CCleaner ni pod razno ne briše sadržaj Windows direktorija. Kakav win32 direktorij? Key po key? Nemate pametnijeg posla? {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.11.2010 13:41 (TripperNX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Djozaa kaže...

nemam vise log, sta se tice win repair, kako to ide, i dal ce mi se pobrisat podaci na compu? datoteke , igre filmovi i to.

za repair moraš imati cd/dvd sa istim win koje imaš instalirane, znači ako imaš xp sp3 na cd-u mora biti win xp sp3

pokreneš instalaciju

pita te da li želiš repair iz konzole ili instalaciju, odabereš instalaciju

sad će instalacija skužiti da imaš gore win i ponuditi će ti repair

nakon repaira svi programi koji su bili gore rade bez problema

IPAK, prije toga napravi backup svega kaj ti je važno, da ne bi bilo nismo znali.

15 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Nikakav file po file neće pomoći!

Tu je jedini lijek System Restore (ako je uopće uključen) ili Repair (ako i to pomogne).

iso sam system restore, prije 3 dana , tad je sve ok bilo al, samo je vratilo programe koje sma briso ali i dalje dolazi taj application error.

probat cu repair

18 godina
neaktivan

Ili stavi cd od Windowsa (ako imas XP SP2/3) klik na run upisi  sfc /scannow a ako imas Vistu ili W7 moze i bez CD-a.

Ako ni ovo ne pomaze onda botaj sa sistemskim diskom i uradi popravak instalacije. Kod XP-a pritiskom na R a kod Viste i W7 odaberi Repair

A ako ni ovo ne pomaze backup svega sa C:\ na D:\ botaj, formatiraj i uradi cean install. Zivi sretno bez programa za ubrzavanje Windoza a kada koristis CCleaner i brises kljuceve backupiraj kljuceve.

Nemoj gasiti System Restore

Jos jedino da upogonis HijackThis i log pastiras na www.hijackthis.de mozda imas virus.....

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
TripperNX kaže...

Naravno da nikakvo key po key ili file po file vraćanje neće pomoći ,ali ,neki se nisu rodili sa svim znanjem ovog svijeta i ne razumiju se u PC kao ti ,pa pitaju! {#}

Iako bi malo razumjevanja i informiranja dobro došlo PRIJE nego se krene u takve operacije!!{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.11.2010 14:12 (kizo2703).
15 godina
neaktivan

pozz ljudi, ni repair ni scan nije proso, u scanu kaze da ima neki error i nemoze popravit, a repair mi kaze da nemogu upgrade 64 bit na 32 bit i obratno a iso sam na 64 bit, ugl, cudno.

nego, idem format i clean install, bio sam noob i stavio samo c disc, sad radim 2 partition , jednu od 150gb druga 750gb

e sad, na tu od 150gb, odnosno c, tu ide windows istalation i sta jos, ? driveri i programi kao sto je cc cleaner i to?

ili sve drivere i programe stavljam na drugu partition di mi nije windows instaliran

noob sam znam

17 godina
neaktivan

Prije instalacije prouči dobro ovo - KLIK

15 godina
neaktivan

je thx, uspjesno mi je instalirana 7mica

samo me zanima , na tu sistemsku particiju, di su windowsi, koje programe jos tamo instaliravam, drivere, internet preglednik, antivirus i to? ili kako to ide, prvi put sam s 2 particije

16 godina
neaktivan
Djozaa kaže...

samo me zanima , na tu sistemsku particiju, di su windowsi, koje programe jos tamo instaliravam, drivere, internet preglednik, antivirus i to? ili kako to ide, prvi put sam s 2 particije

Sve te programe drivere office itd. stavis tamo di su ti windowsi.

15 godina
neaktivan
Djozaa kaže...

ne vodi brigu oko toga,programi se po defaultu instaliraju na sistemsku particiju..sad pamet u glavu,sve što ti je važno tipa my doc;posta itd drzi na toj većoj particiji u slučaju ponovnog sranja da možeš opalit čistu instalaciju bez puno razmišljanja jer Vrijeme je novac!!{#}

15 godina
neaktivan

e thx , shvatio sam sad to s particijama

nego sad mi je jos samo 1 problem, zvukovi su dosta tihi i sa windows 7 deafult audio softwerom i onim sta sam skino s asus stranice, za p5q pro maticnu. koj mi audio driver mozete preporucit.

dakle u youtube jako tiho sve cujem a sve na najace pojacano

16 godina
neaktivan
Djozaa kaže...

e thx , shvatio sam sad to s particijama

nego sad mi je jos samo 1 problem, zvukovi su dosta tihi i sa windows 7 deafult audio softwerom i onim sta sam skino s asus stranice, za p5q pro maticnu. koj mi audio driver mozete preporucit.

dakle u youtube jako tiho sve cujem a sve na najace pojacano

To samo na Youtubeu ili? 

mozda je malo glupo pitanje al jes pojacao do kraja zvuk u windowsima?

15 godina
neaktivan

je, sve je do kraja pojacano. samo inace slabo cujem, a prije formata sam imo neku verziju realtek-a di sam mogo jos dodatno pojacat zvuk, a ova nova sta skinem nema to.

18 godina
neaktivan

Na slici gdje ti pise  Mixer ..klik i vidi da li ti je mozda smanjen zvuk za Firefox i ostale programe.

Naime, Windows Vista/7 omogucava selektivno stisavanje/pojacivanje zvuka pojedinacno. Za Skype jedna, za Firefox druga razina itd.

Naravno da bi stelao glasnocu za FF ili IE moras imati pokrenut browser

Opera dok "svira" youtube sa smanjenom razinom glasnoce

Bruce Willis and explosions have a long history of friendly cooperation
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 19:22 (Lazarus Long).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice