Zastita wifi mreze od "krđe"

poruka: 3
|
čitano: 4.473
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Zastita wifi mreze od "karđe"

Zdravo,imam jedan problem oko  zastite wifi routera, naime davao sam svoj password od wifi-a komsijama i kad sam taj password zelio da promjenim nisam mogao saznati username i password od rutera tako da nisam uspio promjeniti password.Citao sam po netu da se router restartuje ali nisam to zelio raditi zbog toga sto ga ne znam konfigurisati ponovo.Moje pitanje je da li postoji neka zastita koju mogu postaviti na wifi preko laptopa a da samo ja mogu uci na tu mrezu,mozda postoji neka druga sifra koja se moze postaviti na mrezu,ako postoji i neki drugi nacin.....Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Zastita wifi mreze od "karđe"
HIFAS kaže...

Zdravo,imam jedan problem oko  zastite wifi routera, naime davao sam svoj password od wifi-a komsijama i kad sam taj password zelio da promjenim nisam mogao saznati username i password od rutera tako da nisam uspio promjeniti password.Citao sam po netu da se router restartuje ali nisam to zelio raditi zbog toga sto ga ne znam konfigurisati ponovo.Moje pitanje je da li postoji neka zastita koju mogu postaviti na wifi preko laptopa a da samo ja mogu uci na tu mrezu,mozda postoji neka druga sifra koja se moze postaviti na mrezu,ako postoji i neki drugi nacin.....Hvala

{#}{#}{#} ! ! ! Da se smijem ili da plačem? Nema smisla ni jedno ni drugo, nego zovi podršku i reci im to što si napravio ili reci da si zaboravio lozinku i korisničko ime i da bi želio resetirati sve postavke i izbrisati listu korisnika svoje mreže. Ja sam to napravio preko Iskona, operativac me vodio kroz postavke. Ja sam isto dao susjedu mrežne podatke, ali je bio malo bezobrazan po potrošnji mom usporavanju. Možeš biti "nevidljiv" za ostale t.j. da se tvoja mreža ne pokazuje ostalima. Nisam baš jako na TI sa ovime ali već će se netko naći. LP {#}

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 21:04 (TONYA_).
16 godina
neaktivan
Re: Zastita wifi mreze od "karđe"

user je meni na ruteru uvijek bio admin , a password ili user ili 0000 . Sad mozda je tebi drugacije, ali probaj

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice