Wifi repetior

poruka: 39
|
čitano: 14.327
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Wifi repetior

nema prepreka, samo ukoliko ce ti oba routera bit blizu jedan drugog, onda na tg782 iskljuci wireless. 

12 godina
Da, to je i bila ideja. Jedan kraj drugog,povezani zicano. 1sluzi kao isp a drugi "novi" za snagu signala. Treba stari ruter stavit u bridge mode i samo wifi isklj., il treba i sve postavke prepisat na novi?
uBlowMeBro?
17 godina
neaktivan

postavke poput SSID i odgovarajucih WPA/WPA2 sifri uneses u novi, i stvar bi trebala bit plug&play, to je skroz neproblematicna kombinacija... 

12 godina
Ako je tako, super!
Koji bi osobno izabrao od ona 2? Il bi neki treci?
uBlowMeBro?
15 godina
neaktivan

Da si ja kupujem, uzeo bih Asusa jer ima eksterne antene. Ukoliko bude potrebe, možeš ih zamijeniti sa jačima. A i kod eksternih antena možeš namještati njihov položaj. Imaš na internetu recenzije, pa si i njih još pogledaj.

Bez obzira koji uzmeš, OBAVEZNO prvo nadogradi firmware.

17 godina
neaktivan
u2Noobish4Me kaže...
Ako je tako, super!
Koji bi osobno izabrao od ona 2? Il bi neki treci?

posto oba podrzavaju novi 802.11ac standard, onda vjerojatno asus... vanjske antene su ipak univerzalnije rjesenje... 

12 godina
Proso sve one review-e i svi kazu asus broj 1. Trenutno. Mada me cudi kad u jednom detaljnom review-u se vidi da je r6300 najbolji i manje gubi signal/propusnost na vecim udaljenostima.
Jel asus na ovom modelu ima 7dbi antene? To nigdje ne pise,da znam jel imaju jace antene za nadogradnju, jer ta opcija je super!
uBlowMeBro?
17 godina
neaktivan

ne opterecuj se, asus je solidan izbor, ne mozes puno falit... 

12 godina
Vjerujem ti i review-ima al cisto znatizelje radi,ako zatreba da znam jel imam i tu opciju otvorenu :)
Hvala na pomoci jos jednom, javim kad narucim/stigne pa ako zatrebam pomoc postam...
uBlowMeBro?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice