WIFI full singal, ali neće na internet

poruka: 13
|
čitano: 4.526
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav, naišao sam na jedan problem. Do prije 5 mjeseci smo ja i buraz obojica žičano bili spojeni na ruter, ali tad sam ja uzeo TP-LINK USB za WLAN. Sve je normalno radilo do prije par dana kad sam reinstallirao Windowse. Sve je normalno radilo i onda odjednom nešto počelo zezat da iako sam spojen na net i full je singal ne mogu ući ni na jednu stranicu niti koristit internet - kao da uopće nisam spojen. To se događa povremeno, znači spojen budem sve normalno radi i onda odjednom mi ne želi ući ni na jednu stranicu iako sam i dalje spojen. Ako ima netko riješenje molio bih da ga napiše, hvala.

http://i.imgur.com/Qy4VNd2.png

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj tu svoju mrežu odnosno WiFi označiti kao "Home network" jer u tvom slučaju je, sudeći po sličici klupice, označena kao "javni Wi-Fi", i automatski sa time dobivaš neke restrikcije koje ne bi imao sa kućnom (Home-network od povjerenja) mrežom.

Dakle, cilj je da umjesto klupice dobiješ sličicu kućice {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: WIFI full singal, ali neće na internet
DarioGTI kaže...

Probaj tu svoju mrežu odnosno WiFi označiti kao "Home network" jer u tvom slučaju je, sudeći po sličici klupice, označena kao "javni Wi-Fi", i automatski sa time dobivaš neke restrikcije koje ne bi imao sa kućnom (Home-network od povjerenja) mrežom.

Dakle, cilj je da umjesto klupice dobiješ sličicu kućice {#}

Do maloprije mi je bilo kao "Kućna mreža" no ja sam mislio da to radi restrikcije pa sam promjenio u "Javna mreža" ali i dalje nailazim na isti problem.

16 godina
neaktivan

Sad vidim da si na Optimi, sudeći po nazivu mreže. Optima zadnjih tjedan dana ima opake probleme sa internetom, tako da je uzrok tvog problema možda baš u tome (ja sam siguran da jest, jer i ja imam iste probleme, i još hrpa ljudi sa foruma).

Pogledaj:

http://www.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/optima-telekom-internet/34150.aspx?page=29&jumpto=3888997&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-mrezni-problemi/optima-trzanje-jako-spor-net/196369.aspx?page=0&jumpto=3887327&sort=asc&view=flat

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ali gledaj u čeme je stvar, radi mi fino internet i meni odjednom crkne i neće na nijednu stranicu i ništa iako piše "Povezano" i bude full signal a burazu i dalje radi, a meni crkne.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I meni se tako par puta desilo pa sam ponovnom instalacijom windowsa riješio problem,pa probaj i ti. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
igorrr kaže...

I meni se tako par puta desilo pa sam ponovnom instalacijom windowsa riješio problem,pa probaj i ti. :)

Ako ne uspijem ničime drugim, biti ću primoran reinstallirat Windowse, iako mi se neda jer bude gro updejtova kad ga ponovno instaliram haha.

16 godina
junkieHD kaže...
..

Ako ne uspijem ničime drugim, biti ću primoran reinstallirat Windowse, ..

-skrati muke, bootaj neki live.. win ili linux. Mora raditi, ako ne radi tad znaš da je (vjerojatniji) uzrok kvar ili ISP...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
neaktivan

Dva puta digao nove Windowse (7), ali i dalje isti problem, surfam normalno i odjednom se ponaša kao da nisam povezan a piše da sam povezan. Moguće je da su mi promjenjene internet postavke od nekog third party softwarea, mogao bi nazvat Optimu da mi daju IP, DNS i to.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

koristiš možda koji antivirusni software? ako da, koji?

12 godina
neaktivan

Mislim da je problem sređen, sjetio sam se mogućnosti resetiranja TCP/IP preko cmd konzole, napravio sam to i zasad sve radi normalno i brzo se sve učitava, ako bude još problema javim

Koristim AVG.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ako ne, AVG verzija 2013 je meni radila probleme slične kao tebi, pa pokušaj ne koristiti taj antivirusni ukoliko se problem vrati.

12 godina
neaktivan
Duxy007 kaže...

ako ne, AVG verzija 2013 je meni radila probleme slične kao tebi, pa pokušaj ne koristiti taj antivirusni ukoliko se problem vrati.

Iskreno da ti kažem instalirao sam AVG prije tjedan dana, a prije toga nisam koristio nikakav anti-virus oko 3-4 godine jer nisam vidio svrhu toga jer svaki put kad sam imao AV nešto mi se pokvari u računalu. Ali to mi je alternativa da, ako se vrati problem i planirao sam obrisati AVG pa vidit što bude.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice