TP-Link WN722N i Windows 8

poruka: 7
|
čitano: 2.244
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Prije par mjeseci sam kupio ovaj wifi adapter. Na Windowsu 7 je uredno radio, ali kada sam prije par dana krenuo instalirati Windows 8, došlo je do problema. Na stranici od TP-Linka za navedeni model postoje beta Windows 8 driveri koji bi trebali uredno raditi. Kada sam instalirao dotične drivere, uspio bih se povezati na router, ali bi veza pucala ili se usporila svakih par minuta. Sada mene zanima postoje li možda neki alternativni driveri ili neko drugo rješenje?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Evo,baš sam danas kupio isti taj uređaj i na Lnuxu radi savršeno-nikakve drivere nisam morao instalirati. :)

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: TP-Link WN722N i Windows 8
Pranja kaže...

Evo,baš sam danas kupio isti taj uređaj i na Lnuxu radi savršeno-nikakve drivere nisam morao instalirati. :)

to je stvarno koristan odgovor, bravo. 

@ autor teme: meni isto nisu radili kako treba s win8 driverima, ali sam onda uzeo za win7x64 i radi kako treba.

13 godina
odjavljen
mesh kaže...

@ autor teme: meni isto nisu radili kako treba s win8 driverima, ali sam onda uzeo za win7x64 i radi kako treba.

Bravo i tebi-napisao si mu isto što i ja. Tupko.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
17 godina

Driveri za Windows 7 morali bi raditi bez problema i na Windows 8.

Twitter: @191x7
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Pranja kaže...
mesh kaže...

Bravo i tebi-napisao si mu isto što i ja. Tupko.

nope, napisao sam mu da uzme drivere od win7x64. ti si mu napisao "uopće nemam ni približno isti OS, ali meni funkcionira".

12 godina
neaktivan

Evo instalirao sam drivere od Win7 i zasada rade bez problema, samo sam trebao isključiti provjeru Driver Signinga.

No matter how far we are, we are always looking at the same sky!

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice