μTorrent i D-Link DSL-584T pucanje veze

poruka: 17
|
čitano: 4.404
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
pitanje

Problem je sljedeći:

u zadnje vrijeme kada skidam preko μTorrenta veza mi nakon najviše sat vremena pukne i moram resetirati router. To mi se prije nije događalo ali sada je stvarno postalo iritantno.Probao sam mijenjati broj incoming connections i connected peers per torrent jer sam pročitao negdje da to može biti uzrok,ali ne pomaže.

Je li stvarno moguće da me T-Com toliko ruši ili je nešto drugo možda u pitanju?

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://forum.bug.hr/forum/topic/internet/torrent-problem/3674.aspx?sort=asc&view=flat

imao sam gotovo isti problem i nazalost rjesio sam ga tek sa novim windowsima.

E4600@3360MHz,8600GTS,2GB DDR2@840MHz
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2008 14:26 (Bruno).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

probaj dmz ukjucit t ti je umijesto otvaranja portova

0 0 hvala 0
17 godina
RE: μTorrent i D-Link DSL-584T pucanje veze
autorov komentar

Mozes mi malo pojasnit,ako nije problem?

17 godina
neaktivan

kad udes u postavke modema to ti je preko browsera u browser upises 192.168.1.1 ides u advanced i onda u dmz  onda odes na enable i u ip port napisese 192.168.1.2 i apply

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2008 19:08 (vedrann).

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Zasad radi (kuc,kuc)

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Ništa,opet isto.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: μTorrent i D-Link DSL-584T pucanje veze

Imao sam isti router i isti problem.

Donjeli su mi zyxela bezicnog i sve radi kao urica

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina

Probaj u opcijama uTorrenta pod Bittorrent smanjiti broj konekcija (max broj globalnih) i stavi 50. Mislim da je po defaultu 200. Ja sam imao isti problem,veza mi stalno pucala ali sada mi manje puca. Ili probaj neki drugi klijent koristiti, recimo BitLord pa vidi hoće li se isti problem javljati.

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ZABORAVIO SAM TI REC DA SVAKI PUT KAD UPALIS KOMP MORAS PONOVO NAMJESTAT DMZ

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovako uzeo sam D-Linkov 584T modem od mog brata koji više ne koristi adsl jer je uzeo wireless i odnio sam ga doma na svoj komp kako bi ga spojio. nakon spajanja preko splitera, i nekih postavki koje znam ne želi me spojiti na net nego stalno piše connecting through wan miniport. dakle nakon toga malo sam proguglao i nisam mogao naći zadovoljavajući odgovor.

uzgred rečeno koristim Vistu Ultimate i ne znam da li nešto u njoj može kočiti vezu.

nema stvarno iskustva u tim podešavanjima mreže ali znam da sam već isprobavao spajanje raznih modema sa jednog računala na drugo i da bi protok veze bio normalan bez ikakvih dodatnih podešavanja.

za ovaj D-link nemam nikakav konfiguracijski cd i sl.

da li ima tko kakav konstruktivan odgovor ili ja jednostavno pokušavam nemoguće?

http://http://servis-info.blogspot.com/teorijezavjere.blogspot.com/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imao sam isti problem  a problem je mozda su ti kablovi spigani npr ja sam na facebooku i svakih 4 minute nema odredjeno vrijeme se ugasi internet onda moram resetirati ruter mozda imas hakera na mrezi ako imas wireles onda je problem onda ti se svi spajaju samo oni koji to znaju ako imas speed touch reci mi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

otvori internet explorer i upiši 192.168.1.1

onda će ti otvorit jedan mali prozor ako ti nema napiši 'aadmin' a pod pasword '0000' i tako namisti router umjsto cd, kasnije otiđi na network conections i namisti sve noramlno

sad neznam kako je kod viste, ja sam na 7-ici valjda je isto ideo ovako uđeš na control panel nađeš networking and sharing places i onda sa live strane ti ima change adapter setings

otiđeš na local area conestion desni klik properties idi na internet procotol 4 propertise i stisni use following address

192.168.1.50

255.255.255.0

192.168.1.1

ispod opet imaš use followin IPN address

i upiši

195.29.149.196

195.29.149.197

i ok

valjda će ti ovo pomoć

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja imam navedeni router i isto sam se s tim mucio dobrih 5 sati (znaci sve sam probao). odi na 192.168.1.1 i stavi da ti radi da ti je cijelo vrijeme spojen na net. taj router je predviden zato i mora stalno bit na net-u. kad to napravise odi na create new connection i napravi konekciju tako da si cijelo vrijeme spojen na net. znaci nemoras se svaki puta iznova connectat.

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.28V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da li to moram upisivati dok je upaljen mode/router?

http://http://servis-info.blogspot.com/teorijezavjere.blogspot.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na koliko si ogranicio upload i koju vezu imas ?

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Samo kroz Wizard unesi korisničke podatke. Meni je radilo.

Fear leads to anger,anger leads to hate,hate leads to suffering.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice