Thomson TG872 i IMS

poruka: 4
|
čitano: 1.333
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Thomson TG872 i IMS

Imam nekoliko pitanja koja se tiču gore navedenor routera, VoIP-a i Tcoma. Tražio sam i ovdje i po forumima ali nikako da pronađem odgovor koji tražim, pa možda netko ovdje zna.

Koristim tcomov adsl već godinama, od 2007, ugovor je odavno izašao i ostajem na njima ali ni pod razno ne želim produživati apsolutno nikakve dvogodinje ugovore. Kroz to razdoblje, nezadovoljan njihovim nekvalitetnim uređajima, uvijek sam slagao svoju opremu... Svoj router uz dobar wifi jer imam dva žičano spojena kompa, često jedan dva laptopa, iPhone... Tako da mi je wireless bitan. I sve je to radilo bez beda dok mi prošle godine nisu uvalili taj thomsonov pod isprikom da sve živo prelazi na IMS i da se analogni signal gasi. Ostavili oni taj router, ja nisam bio kući. Pola sada nakon toga, tel linija ne radi i nisam imao izbora nego, ljut, maknuti svoj i staviti njihov. Kako li su samo bili brzi na tome. Više analognu liniju nemoš dobit natrag, a isprika je bila, svi prelaze no sada sam vidio samo nekoliko slučajeva, dok svi ostali još uvijek koriste stare šeme sa spliterom. I što je tu je, zasada to radi, i net i tel. No, pitanje koje to sve povlači je:

Što kada taj thomson router rikne? U SZK kažu, da oni mijenjaju nevaljale routere novim, ALI, da se mora obnoviti ugovor na dvije godine. Što meni ne odgovara ni pod razno!! Da li je to istina? Ono što bi htio je, nabaviti neki kvalitetniji router sa ims opcijom. Kažu da su siemesni bolji. Dobro je sve dok je moja oprema a ne njihova. Čitao sam po forumima, mislim čak i ovdje, da su ljudi flashali svoje uređaje i da im nakon toga net radi ali ne i telefon, jer su ims postavke vezane za firmware uređaja koje on automatski povlači s njihovih servera i da ručno upisivanje nije radilo. Da li netko od vas ima adsl i ims na tom routeru i da ga je promjenio nekim drugim, ručno upisao postavke i da mu je radio i net i telefon? Ako napravim takvo što, da li će raditi? Koji router bi preporučili? Za net je lako, koji god da stavim, ručno postavim ako treba, radi, to nije nikakav problem. Već je problem s tim telefonom. Ili recimo, ako želim prebaciti samo telefon na optimu ili H1 a adsl ostaviti na tcomu. Da li je takvo što uopće moguće pošto su sada i net i telefon vezani?

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 18:02 (simpa256).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Thomson TG872 i IMS

Ako ti ne radi, nazovi ih i prijavi

Ako je router neispravan, besplatno će ti ga zamijeniti jer si korisnik njihovih usluga, nema to veze imaš li ugovor ili ne.

Now the only thing a rambler needs is a suitcase and a gun. The only time he’s satisfied is when he’s on the run.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Thomson TG872 i IMS

A oke, ali što ako želim neki svoj kvalitetniji router sa IMS-om, koji ima bolji wireless? Jer ovaj thomsonov je katastrofa što se tiče wirelessa. Često veza puca

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 18:04 (simpa256).
16 godina
neaktivan
Thomson TG872 i IMS

Njihovi su routeri shitni jer ih moraju moć zamijenit bilo kad i bilo kome ako pregore, strgaju se ili nešto ne radi, ako imaš kakav bolji slobodno ga postavi

Now the only thing a rambler needs is a suitcase and a gun. The only time he’s satisfied is when he’s on the run.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice