THOMPSON TG 782I neda pristup

poruka: 4
|
čitano: 4.090
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
THOMSON TG 782I neda pristup

Pozdrav,koristim thomsonov router (t-com)Sve je normalno radilo i wifi i sa kablom ,sve dok nisam se probao spojiti wifi sa 2. prijenosnim racunalom.Jednostavno nije prihvacao lozinku koja je bila tocna  (znam jer sam provjerio na drugom prijenosnom racunalo koji je bio spojen)Ja kada bih ubacio kabel sve bi savrseno radili ,medjutim htio sam wifi konekciju pa sam odlucio resetirati router.Nakon sto sam 30sec drzao tipku reset on se ugasio .Spoji sam kabel sve je uredno radilo i onda sam iso na 192.168.1.1 gdje sam ukucao user name:user

i pass :(ono sto mi pise ispod routera) medjutim nece se spojiti i dalje a wifi uopce ne svijetli (vjerovatno jer ga treba omoguciti u postavkama od routera)

LJUDI POMOC {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pogledaj malo bolje, možda si krivo pass ukucao. Što se tiče WI-FI-a, možeš ga uplaiti gumbića na prednjoj strani routera, mislim da čak ima slikicu antene, držiš ga dugo i onda bi se trebao upaliti. Defaultna lozinka za WIFI bi trebala biti također na routeru ispod.

0 0 hvala 0
16 godina

Jesu li nešto mjenjali tekomovci na TG782i ruteru ?
Ne šljaka mi više onaj admin pass/šifra !tc0Mht**********

0 0 hvala 0
16 godina
Re: THOMPSON TG 782I neda pristup
tintin kaže...

Jesu li nešto mjenjali tekomovci na TG782i ruteru ?
Ne šljaka mi više onaj admin pass/šifra !tc0Mht**********

Meni jos uvijek radi normalno

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice