Prije mjesec dana sam imao problema s internetom. Pucala mi veza oko 200 puta na dan. I zovem szk i za 2 dana mi dolazi tehničar. Riješi on problem i nakon toga imam brzinu 5 MBit/s, a ugovorom od prije godinu i pol brzina je bila 10 MBit/s. Znači imao sam 10 MBit/s godinu i pol i sad odjednom 5.
Zovem danas szk i kaže mi žena da mi je propusnost maksimalna 17 Mbit/s, ali da oni ne mogu ništa napraviti jer je kao ta opcija od 5 do 10. A kad sam potpisivao ugovor nije bilo 5-10 nego 10. I kaže ona meni da mi telefon uzima ostatak brzine. Nemam Maxtv nego samo internet i telefon i na koju foru telefon može uzimat toliko brzine?
Ističe mi ugovor početkom 11 mjeseca, a njih boli ona stvar i još mi smanjuju brzinu pred istek ugovora jer su se pokrili s tim 5-10 Mbita. Znam da mogu doslovno za par minuta podignuti brzinu opet na 10Mbita, ali ne žele. Da li ih na koji način mogu natjerati da mi povećaju brzinu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To ti je klasicno kod nas, ja sam se toliko mucio da dobijem Turbo30 koji sad imam, parica mi je bila onako na knap za 30mbit al mi je konekcija pucala zbog slabog i starog wireless sticka, koji nije mogao ni ostvariti tu brzinu. Ja to prijavio jer nisam znao u cemu je problem, u međuvremenu nabavim novi stick sa njime sve stabilno super, full brzina... ali naravno dođe tip, odreže mi na 20mbit i "nemožeš more progurati kroz korito rijeke" ja objasnim kako nisu ni latencije loše i da je jedino bio problem u sticku, ne lik opet kao ne razumijem se ja. Zvao ih još X puta, oni "ne to vam je ne moguce pucala bi vam veza kao prije, max tv uzima 4mbit pa to jednostavno nemozemo"... I napokon dobim nekog tehnicara, lik mi spoji 30/5 i vec godinu dana radi i net i max tv bez beda i pucanja konekcije.
Ne vrijedi ti zvat službu za korisnike, bolje budi dosadan mailom da ti modificiraju taj profil pa da dobiješ nešto između, dakle recimo placas full 20mbit ali zbog loše parice ces imat max 16 recimo. To su i meni govorili da je nemoguce jer ima samo kao 2 paketa ništa između, došao jednom tip sa laptopom cuo se sa centralom i namjestili 25-26mbit iako ta opcija ne postoji (to jos sa starim stickom). Nažalost moraš biti dosadan da nesto poduzmu, ali opet ako ti je loša konekcija onda se pomiri sa 5mbit.