Sinope 568 router

poruka: 3
|
čitano: 3.178
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Sinope 568 + home gateway

dobio sam danas od optime taj sinope i spojio ga žičano ... sljedio sam upute .. ukucao 192.168.1.1 i pod configuration mi nema wan connections!, da mogu ukucat username i password od optime ... sad neznam jeli treba updejtati firmware ili ... u ovim njihovim upustvima sve je isto samo što meni nema te stavke nigdje a njima ima u upustvima, a sve druge ima local network, wireless network ..... onda sam odustao i otišao control panel/ local area conection i nešto prčkao, stavio connect atomatski i spojilo se na internet samo :O jer nemam baš iskustva sa postavkama routera i to .. imao sam 4 g običan adsl modem i spajao sam se uvijek u bridge mogu ..... sad je valjda u router modu .. nego kako se spojio bez lozinke ? xD valjda je prepoznao :/ uzeo sam taj wireless router tako da se sestra može laptopom spajati na njega a ja ću žičano ili ću kupit wireless usb adapter .... pa ako netko ima ovaj router ili zna što da napravim ...  sutra ću zvat službu za korisnike sad je kasno ... sve je jednostavno objašnjeno u ovom priručniku .. korak po korak .. samo što nema nigdje taj wep connection opcija pa edit PPPoE .... na slikama je odma ispod configuration ... nešto sam tražio po netu ... čini se da bi trebao napravit update firmware da se to pojavi .. ali nemogu naći za skinut ....

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 1:46 (angel_eyes).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Sinope 568 + home gateway

riješeno sve! .. radi na kompu i laptopu internet ... jedino malo slabiji signal kad je laptop u drugom dijelu kuće ..

12 godina
neaktivan
Re: Sinope 568 + home gateway
opet ja ...

imam problem ... kad je sestra na internetu i kad skida torrent ili gleda youtube meni je dosta sporo ... uopće nemogu gledat youtube više od par sekundi kad joj je torrent upaljen .. ne puni mi se ona traka ... a kad nismo istodobno na netu onda sve super radi i kod mene i na njenom laptopu! ..... ja sam spojen žičano dok ona ima wifi na laptopu i spaja se bežično .... router je u mojoj sobi .... ona je udaljena nekih 8 metara ... piše da joj je signal excellent ... imamo onu prvu brzinu od optime 2 mbit/s .... sad neznam kako da to riješim ... da kad netko od nas skida torrent da ne bude baš tako sporo drugome :/ .... da povećem brzinu kod optime ? ili nekakvo limitiranje brzine ? .... ili pojačam signal sa onom air live antenom ako je do toga ...., da uzmem 4 mbit/s valjda bi bilo bolje onda ....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice