Siemens Gigaset SE515 dsl Problem

poruka: 9
|
čitano: 4.794
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav Svima!!

Ovaj router koristim kako bih isao bezicno na net s laptopom!Napravio sam sve postavke na njemu,i internet povremeno radi,cesto se dogodi da pukne veza,tako da me izbacuje sa neta,jednostavno pocne mi  treptati lampica na routeru ona sto pise TEST,i nakon par minuta prekine treptati i opet mogu na net,ali problem je sto se to skoro svakih pola sata pojavljuje! Ako neko  mi moze pomoc bio bih zahvalan!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2009 16:56 (Lenisiax).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam spomenuti ruter al nemam adapter za njega...pishe "use only the included power supply unit", AC 15V / 1A...znaci kupim adapter od 15V i ukljucim i sve ok ? i sta znaci ovo AC???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hahahahah.. AC znaći izmjenićna struja.. i ne može bilo koji mora biti 15 V 1A ne 15 V 0.1 A krepat če ti.. od slabe struje.. 

i krivo si nešto proćito nemre biti AC 15V .. samo DC 15V, a AC - 220-230 ili 240 kako gdje

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 23:52 (Zvjerkan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pishe mi tak AC 15V / 1A...znaci kupim taki adapter i spojim? znaci ne treba mi origigi od tog rutera?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Siemens Gigaset SE515 dsl Problem

ne treba ti ..ali mora biti po specifikaciji .. ne smije biti ni manje niti više el ode sve u 3 pm

15 godina
neaktivan

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a ovaj gornji problem neznam.. ako si pod ugovormo s t-comom ili s kim već zovi ih da ti poprave .. vjerojatno če ti onda novi rutr dat ak ne opet zovi možda je nešto do linije!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ja sam stavio adapter od nekog d-linka u siemensov se515 i radi. specifikacije tog adaptera su: 12V AC 1,2A

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ovako , imam problem sa ovim ruterom , znaci sve je ustekano fino , preko mobitela mi fata konciju koja je otvorena spojim se normalno ali kada idem na pretrazivac onda nece da pretrazuje , molim brzo pomoc i savjet.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice