Promjena IP adrese

poruka: 40
|
čitano: 10.463
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Promjena IP adrese
Liverpool1892 kaže...
Liverpool1892 kaže...
Realista kaže...
Pero Dinamit kaže...

odeš u IE/Firefox/Chrome i tamo gdje upisuješ web adresu samo ono gore upišeš, upišeš šifru za ulaz i tamo negdje imaš opciju Disconnect i nakon toga Connect.

koja je šifra?

admin/0000  ili user/0000  ili  admin/admin

Evo kako nisam!! 

ja sam ovo user/0000 pisao zajedno... zato mi nije htjelo uc

16 godina
neaktivan
Realista kaže...

ja sam ovo user/0000 pisao zajedno... zato mi nije htjelo uc

U ostalim routerima traži te korisničko ime i lozinku pa ti je on napisao ovakve primjere gdje je user korisničko ime, a 0000 lozinka.

14 godina
neaktivan
Promjena IP adrese

{#} 'NIJE BAS OD VELIKE POMOCI NAJVJEROJATNIJE NE POMAZE'Ukucaj na trazilici IP address Roxy kopiras neku ip adresu. Ovo je najlakse na mozili. Ides na alate( tools) i opcije (options) postavke (settings) oznaci zadnju tocku i kopiraj. zadni broj primjerice187.111.93.'65'( ovi navodnici nista ne znace samo sam te brojeve oznacila) kopiras i ono polje desnon pored ukucas te zadnje brojeve ove oznacene i OK. Cesto taj nacin nece raditi zato sto se 2 korisnika sluze tom adresom. ako idete vratiti staru idite na to samo nemorate nista kopirati i oznacite prezadnju tocku i ok. Ako imate primjerice i google crome i izmjenjenu IP adresu nece te je moci koristiti i tamo ako niste na te postupke isli i na tom internetu...{#}Moli Boga da radi. 

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
papagajka kaže...

<cut>...Cesto taj nacin nece raditi zato sto se 2 korisnika sluze tom adresom...<cut>... Ako imate primjerice i google crome i izmjenjenu IP adresu nece te je moci koristiti i tamo ako niste na te postupke isli i na tom internetu...

Ostavi se onog u što se ne razumiješ..

Bonus WTF points za Firefox i Chrome - 2 interneta???

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
neaktivan
Promjena IP adrese

ovako, imao bih jedno pitanje, da ne otvaram novu temu budem ovdje pitao. Kako da promijenim ip adresu da u istoj sobi imam 2 kompa spojena na isti internet, ali s razlicitom ip adresom? znam da je to moguce, i   cuo sam da je pola sata posla zafrkancije, zna li mozda neko kako bih to napravio? Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2011 17:04 (Caesar et Brutus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Promjena IP adrese

Ma skinite si Hotspot shield launch, jednostavan program koji prikriva stvarnu IP adresu u Ip adresu negdje u SAD-u

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da neotvaram novu temu posluzit cu se ovom, ovako instaliro sam 3 virtualke, 1 win server 2008, 1 win xp i 1 win 7, no problem mi je sto neznam koje ip adrese da postavim za staticke, kada izvadim konfiguraciju iz ipconfig /all i kad zelim postaviti tu njegovu dinamicku adresu da mi bude staticka, veza puca. jel moze pomoc oko problema

13 godina
neaktivan
Promjena IP adrese

pozzz svima ako neko zna kako da promjenim ip svoju adresu koristim hs net

posto sam dobio na jednoj str ip ban sad ocu da napravim dr prof pa

sad vas pitam da mi kazete kako sad da ja promjenim ip adresu ko

ima sad msn neka me add

da mu sliku dam da mi objasni

mirsad
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 11:43 (zloo).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

drug posto nemogu ti vise slat por modem imam motorolu

mirsad
13 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
Realista kaže...

Mene zanima kako promjenit ip adresu jer mi se neda čekat sat vremena zbog downloada na rapid-u?

Prije sam sam imao neki stari simensov ruter i windowse xp pa sam se konektirao sam na net. Onda sam samo kliknuo konekt/diskonekt i ip se promjenio. Sada imam Simens gigaset SX ruter i windowse 7 pa mi je podešeno da sam stalno konektiran. Odem na local area connection i kliknem disable i opet se spojim nakon minutu i nece mi promjenit ip adresu (tj. rapid i dalje kuži da sam to ja).

Šta da radim ,molim pomoć?!?

odeš 192.168.1.1 i isto discconect/connect

drug posto nemogu tamo da ti odg modem koristim motorlu

mirsad
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice