Problem sa žičnim povezivanjem interneta na modem

poruka: 6
|
čitano: 1.341
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Problem sa žičnim povezivanjem interneta na modem
Pozdrav.

Imam problem sa žičnim povezivanjem računala na modem.Naime,zbog sinoćnjeg partyja sam morao premjestiti modem kako bi antena za internet mogla uhvatiti signal.Jutros nakon vraćanja modema na staro mjesto,radi MaxTV i telefon ali ne i žično povezivanje na internet.Probavao sam resetirati modem(ADB) ali i dalje ne radi.Otišao sam u postavke mreže i započeo diagnostiku i ona kaže da nije dobro kabel ukopčan ili je pokvaren.

Je li do modema,kabela ili PCja?

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Problem sa žičnim povezivanjem interneta na mo
MrkyBoy kaže...
Pozdrav.

Imam problem sa žičnim povezivanjem računala na modem.Naime,zbog sinoćnjeg partyja sam morao premjestiti modem kako bi antena za internet mogla uhvatiti signal.Jutros nakon vraćanja modema na staro mjesto,radi MaxTV i telefon ali ne i žično povezivanje na internet.Probavao sam resetirati modem(ADB) ali i dalje ne radi.Otišao sam u postavke mreže i započeo diagnostiku i ona kaže da nije dobro kabel ukopčan ili je pokvaren.

Je li do modema,kabela ili PCja?

Ja računam da si kabel od interneta uboja u krivu rupu.

Slikaj iza modem da vidimo

neda mi se
10 godina
neaktivan
Nisam sigurno.Još sam uzeo i uputstva od modema i spajao sve isponova po njima.Kabel iz MaxTV ide u Eth4 port a iz računala ide u Eth1 port.Također,kod Eth4 porta svijetli zelena lampica a kod Eth1 ne svijetli ništa.Isto tako lampica ne svijetli ni kod porta na matičnoj ploči.Uzeo sam od frenda drugi kabel pa ću javiti ako bude radilo.
17 godina
moderator

Spoji u drugi port. Ako ne radi, spoji drugim kabelom. Nema tu neke mudrosti - negdje nema kontakta.

10 godina
neaktivan
Probao sam drugi kabel i poprilično sam siguran da je problem u modemu.Nazvati ću podršku i obavijestiti ih o problemu.
17 godina
moderator

A jesi probao spojiti u drugi port?

Spoji u drugo računalo, da budeš siguran da ti je s mrežnom karticom sve OK. Nema ti podrška što pomoći - mogu ti samo zamijeniti modem drugim.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice