Problem s netom

poruka: 2
|
čitano: 748
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem s netom

Pozz.

Zadnja 2 dana me muci spajanje na net s kompom. Prvo mi se je pocela javljati poruka: A network cable is unplugged. Provjerio sam kabel, ok se je cinilo sve, probao spojiti 2 laptopa na taj kabel i sve radi bez problema. Mislio sam da nije mozda mrezna kartica onda, instalirao sam nove drajvere i dalje nije radilo. Nabavio sam novu mreznu karticu koju sam preko USBa spojio, probao preko wirelessa na net i sad mi stoji cijelo vrijeme Acquiring network adress. Nakon toga sam rucno postavio sve one adrese silne i sad mi se kao spoji na cca 5 sekundi al odmah nakon toga prekine vezu i ponovno spoji i tak stalno. Ista stvar je kad rucno namjestim adrese na ovoj staroj mreznoj kartici spoji se na 5 sekundi i onda mi javi A network cable is unplugged. Zadnje sto sam napravio je totalna reinstalacija windowsa al nema nikakve promjene, sve je kao i prije. Btw na bnetu sam ak to imam ikakve veze.

Ocito je nes problem u kompu kad se 2 laptopa spajaju i zicno i bezicno bez problema. Dal ima netko jos neku ideju sta bi mogao napraviti?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Problem s netom

Eliminirao si hardverski kvar kad si stavio usb wireless pa nije ni on radio. Koji windowsi? Napravi sfc /scannow (progooglaj kako se to radi na kojim windowsima i imaj spreman CD/DVD od winowsa). Ako to ne uspije, imaš problem sa TCP/IP protokolom (njegovom konfiguracijom tj. driverom). Možda bude potrebna reinstalacija.

Jel imaš kojim slučajem instalirane Hamachi, VirtualBox ili tako neki softver koji prčka po mrežnim postavkama?

http://nighthawk-software.blogspot.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice