Problem sa mrežom hitno pomoć

poruka: 2
|
čitano: 1.158
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem sa mrežom hitno pomoć

znači imam računalo 1 i 2 , računalo jedan neznam admin šifru za računalo dva znam , sve je radilo dobro do jučer kad mi je crkao disk na računalu dva, stavio sam drugi i digao nove windowse i sad kad sam htio uću u mrežu sa računala 1 (glavno računalo) traži mi password (neznam od kojeg računala traži password ali ne prihvaća ovu od računala broj 2 koju znam) , zašto traži passoword kad je mreža dok nije crkao disk radila normalno i nije me pitao password kad sam htio ući u računalo 2 sa računala 1 a sad nakon instalacije novih windowsa na računalo 2 traži password???? pomoć

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa mrežom hitno pomoć

Ništ te ne kužim. Šta znaći "ući u mrežu sa računala 1"? Koje windowse imaš na računalima? Ako si sa računala 1 pokušao doći do podataka na računalu 2, traži te username i password od računala 2.

username: Racunalo2\Administrator

password: nekipass (mislim da moraš na računalu 2 postaviti neki password ali nisam 100% siguran)

Ponovno te traži password jer na računalu 1 imaš pohranjenu lozinku od korisničkog računa koji je na pokvarenom disku, a ne od novog kojeg si napravio nakon reinstalacije windowsa. Bez obzira što se Useri možda jednako zovu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice