Primanje wireless konekcije i slanje dalje

poruka: 4
|
čitano: 2.036
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

imam wireless stick airlive wl-1600usb za veću daljinu...preko njega hvatam signal wireless od prijatelja,e sad imam tablet na njega nemogu dohvatiti tu istu mrezu,ali sam na internetu procito da ovaj usb wireless stick moze djeliti dalje konekciju tu istu na koju je povezan,ali neznam kako se to radi,pa molim lijepo ako neko moze pomoči  vezi toga..hvala unaprijed za odgovore..pozdrav

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Primanje wireless konekcije i slanje dalje
sizy kaže...

imam wireless stick airlive wl-1600usb za veću daljinu...preko njega hvatam signal wireless od prijatelja,e sad imam tablet na njega nemogu dohvatiti tu istu mrezu,ali sam na internetu procito da ovaj usb wireless stick moze djeliti dalje konekciju tu istu na koju je povezan,ali neznam kako se to radi,pa molim lijepo ako neko moze pomoči  vezi toga..hvala unaprijed za odgovore..pozdrav

Mislim da bit za nekih 200 kn bilo pametno kupit wirelles repeater ...njega postavis negde u kucu i on prima signal,a istovremeno ga salje po tvojoj kuci ;)

12 godina
neaktivan

Imao sam airlive ali koliko se sjecam moze ili jedno ili drugo.

Mislim da neradi oboje istovremeno.

Što hladnije to bolje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Primanje wireless konekcije i slanje dalje

opet zavisi koji si model imo,ja znam da neki mogu primati i slati,mislim da ovaj moj moze,al neznam kako,ima i previse opcija da bih sama experimentiso pa pokvario nesto

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice