Povezivanje na internet(windows xp)

poruka: 2
|
čitano: 4.409
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Povezivanje na internet(windows xp)

Ovako trenutačno sam na Windowsu 7 sa ovom svojom konfom, kad sam instalirao Win7 nije bilo problema sa spajanjem na internet, kabel sa routera je bio uštekan u komp i win ga je odmah prepoznao.

Trenutačno mi treba windows xp, a otkako sam presao na windows 7 u gotovo svim igrama malen pad performance barem 10 fps, sto je bilo presudno jer sam iovako na low vrtio na lock 60 fps-a, a sad me zivcira stutteranje 50 fps.. Stoga sam se  odlučio zasad na Windows xp koji je i vise nego dovoljan za igre koje me zanimaju.

Trenutačno na hard disku imam Windows xp, svjež formatiran. Instalirao sam drivere za grafičku karticu, matična ploča, i sve ostalo. No nemogu se spojiti na internet, jer tu na xp i nije bas kao kod win 7, ustekas kabel i voila radi, treba se konfigurirati.

Da budem iskren, u zivotu sam samo par puta formatirao win xp, a kad sam to radio stari mi je pomogao oko tog interneta, to je bilo jakoo davno, jer sa kompom nisam imao nikad problema, nikakvih kasnije formatiranja tako da sam praktički "preskočio" dio tog gradiva.

Sjećam se da je on nesto konfigurirao IP adrese i upisivao pod "My network connections", "Internet Options" tam negdje. Nemam baš strpljenja tražiti po raznim stranim stranicama, nemam strpljenja, a znam da tu na forumu ima dosta stručnjaka.

Router je Cisco EPC2425, i da napomena OVDJE SE NE RADI O WIFI MREŽI da nema zabluda.

EDIT- Korisnik sam B.neta, i nisu mi dali nikakve CDe za instalaciju interneta

I HATE PL
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 23:57 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Povezivanje na internet(windows xp)

Ukoliko si instalirao sve drivere tako i mrežne kartice link, evo upute kako načiniti konekciju link.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice