POMOĆ - Je li i na koji način moguće umrežiti

poruka: 5
|
čitano: 1.966
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
POMOĆ - Je li i na koji način moguće umrežiti

zanima me je li i na koji način moguće umrežiti računalo koje ima Windows XP Pro SP3 x86 sa računalom koje ima Win 7 Ultimate SP1 x64, s tim da mi ovo računalo sa Win 7 bude glavno, a ovo sa XP sporedno, prvenstveno mi je bitan File sharing da mogu postići te Printer sharing, internet mi nije toliko bitan na XP računalu

možda zvuči glupo, ali eto, volio bih da mi pomognete ako je izvedivo to što bih ja htio

unaprijed se zahvaljujem na pomoći

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: POMOĆ - Je li i na koji način moguće umrežiti
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

točno to :)

kupujem sve pomalo, 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
16 godina
kale_fotograf kaže...

.. ako je izvedivo to što bih ja htio

..

-bez obzira na OS ili verziju OSa, mreže su mreže, umrežive su. :)

Naravno da je moguće, ali moraš imati osnovno (pred)znanje i potrebnu mrežnu opremu.

Ovisno što želiš, može biti manje-više 'komplicirano'. Na XPu mora biti aktiviran file and print sharing, na svim računalima je potreban neki user-pass ili ista workgroup da bi se računala vidjela u mreži (to nisu uvjeti..).

Sve se može i nije poseban problem. Prvo pokušaj pa tek kad zapneš postavi pitanje. (postoji mala šansa da ti sve proradi iz prve..)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
kale_fotograf kaže...

zanima me je li i na koji način moguće umrežiti računalo koje ima Windows XP Pro SP3 x86 sa računalom koje ima Win 7 Ultimate SP1

Pogledaj tutorijal Kako umrežiti Win7 i WinXP

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice