Igrao sam DOOM i izbacilo me sa servera, reko ok. Probam se reconnectat, vrti, vrti i nikako. Izrađem iz igre odem do routera i nekako čudno blinka. Resetiram ga i sve izgleda normalno, spojen na net ali net je užasno usporen. Probam updateati LoL i brzina mi je 4 kbps. Nakon toga je stao i LoL javi da je greška i neće ga updateati. Zovem VIP SZK resetiram router na tvorničke postavke i ponovo konfiguriram ista stvar. Pingam google.com, 10-ak pingova prođe i 1 se izgubi, pa prođe 4, 1 se izgubi i tako stalno. Probam na laptopu isti mrežni kabel i ne gubi. Počeo surfat i tu i tamo pukne di koji. Probam update LoL-a krene ali stari patch pošto nisam dugo updateao i radi update ali pingovi se i dalje gube. Na mobitelima radi WiFi ali isto usporeno.
Trenutno pišem s računala pod Moj PC pa me zanima je li moguće da je riknila mrežna? Sve je novo malo više od mjesec dana i pod garancijom ali čudno mi je. Gubim više pingova na Windows 10 nego na 7 ali gubim ih svakako, i WiFi je usporen.
Poslat će mi novi router ali me zanima je li moguće da mi je riknila mrežna na ploči?
Btw pingao sam sam sebe po IP adresi i po nazivu računala u tu nije došlo ni do jednog jedinog izgubljenog pinga