Konstantno rusenje interneta.

poruka: 5
|
čitano: 1.788
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dakle imam Optimu, telefon,internet i televiziju. Nikad nisam imao problema do prije nekoliko dana kad se internet poceo konstantno rusiti,znaci radi normalno i jednostavno padne konekcija i internet i televizija blokiraju uglavnom u trajanju od pola minute do minutu. Bio je i tehnicar kod mene jer oni su ili sigurni da je ruter u pitanju,medjutim nakon sto su stavili novi ruter stanje se nije promijenilo dapace meni se cini da jos vise puca. U sluzbi za korisnike su isto rekli da vide i preko 40 pucanja  u danu, ali da su parmetri linije savrseni. Znaci sve je u redu a nista ne radi. Danas mi opet dolazi tehnicar da probaju otkrit sta je u pitanju. Dali je netko imao slian problem i kako ste ga rijesili? Hvala

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Konstantno rusenje interneta.

ista stvar se događa i meni,vec 2 rutera promijenjena,ali nije stvar u njima...

13 godina

pogledaj malo instalacije, popravi spojeve gdje se spajaju telefonski kabeli (najčešće je to u razvodnim kutijama)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Konstantno rusenje interneta.

Što modem kaže o šumu na liniji i atenuaciji signala?

Ako bi ti parametri bili u razini normalnog (a i modem i DSLAM su ispravni) onda je jedino logično objašnjenje da imaš nekakav snažan izvor smetnji koji se povremeno aktivira (ne nužno baš kod tebe u kući nego negdje na putu do centrale).

...ili T-Com opet sabotira liniju drugim operaterima, ne bi bilo prvi puta... {#}

What Andy giveth, Bill taketh away.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 1:24 (rustweaver).
15 godina
neaktivan

Meni su rijesili problem,decko koji radi za optimu inace, ispao je fer pa je on nakon sta sam ga nazvao dogovorio sa tehnicarima iz T-coma da pogledaju u cemu je problem. I stvarno odmah sljedece jutro su rijesili problem. Tako da me ovaj decko kontaktirao i reko da su mi okrenuli parice..Eh sad posto sam ja laaik i nije mi to nesto znacilo ali uglavnom od onda je veza sdtabilna i televizija ne mrzne.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice