Kako napraviti wlan konekciju?

poruka: 2
|
čitano: 2.569
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Kako napraviti wlan konekciju?

Buraz mi je kupio laptop i sad bi se htio povezat sa mojim stolnim racunalnom koji je lan kablom spojen na rooter!On moze na internet bez problema ali da ja prebacim nesto na njegov komp preko mreze ili da prebaci meni,nejde nikak!Vidim i ja njega i on mene ali nemogu otvorit njegov komp niti on moj!Izbaci neki windows security i trazi user name i sifru,a naravno ni ja neznam svoju sifru niti on svoju!Kako da sad napravim novu konekciju ljepo ispocetka da to sve radi kak spada?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kako napraviti wlan konekciju?
Tole1710 kaže...

Prouči ovo Povezivanje s drugim računalom pomoću veze s udaljenom radnom površinom ili  Rješenje za upravljanje na daljinu, pristup na daljinu, kućni ured i TeamViewer značajke , eventualno ovo Aplikacija Udaljena radna površina Chrome - Google Chrome Pomoć (ovo vam je možda najgora i najrizičnija solucija). Ali šta će vam sve to kad ste u vidnom polju jedan drugome {#}, da se malo igrate. Koristite dobri stari usb stick ili hdd. {#}Ako bude netko od vas odsutan sa laptopom, ok onda se vrijedi poigrati sa time. Ako imate win 7 onda start-help and support-remote desktop- u tražilicu kad se otvori prozor pomoći.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice