Si upiso taj port u uTorrent
Si upiso taj port u uTorrent
Prepiso sam port iz torrenta u taj di treba ić!
probaj skidati preko bitcometa...al probaj mora ići brže jer sam ja imo u torrent i sporo mi je išlo i frend mi reko da je bolje bitcomet i ide puno brže
Meni nije jasno kako vama to ne radi kako treba. Ovako se forwardiraju portovi. Sad samo treba taj port prekopirat u postavke uTorrenta (ja imam ovaj najnoviji 2.0) i sve radi odlično. I ne zaboravite taj port dodati u Windows Firewallu.
Skineš stari utorrent 1.7.7 jer ako u novome ograničiš upload odmah ti se i download smanji. i provjeri u utorrent ako ti je port forwardiran jer ja isto imam taj model siemensa i sve radi bez problema.
Uopce nije istina da ogranicavanjem uploada dolazi do smanjenja downloada u novijim verzijama.
Ili sam ja neko svjetsko cudo pa sa niti jednom verzijom nakon te nisam imao problema...
Skineš stari utorrent 1.7.7 jer ako u novome ograničiš upload odmah ti se i download smanji. i provjeri u utorrent ako ti je port forwardiran jer ja isto imam taj model siemensa i sve radi bez problema.
Uopce nije istina da ogranicavanjem uploada dolazi do smanjenja downloada u novijim verzijama.
Ili sam ja neko svjetsko cudo pa sa niti jednom verzijom nakon te nisam imao problema...
Je! ja stavim npr na 10kb da mi uploada i sad ono di je propustnost i to i upload na ogranićenom ja stavim na 5 ono padne brzina na 20-30kb stavim na 10 isto stavim neogranićeno skoći na 510kb/s download
pa zato ti i kažem da staviš stari utorrent 1.7.7, jer kod njega dok ograničiš upload download se ne smanjuje. nemoj u automatskim postavkama to staviti, nego dok je torrent u torrent klijentu pa onda na n jega klikni i onda namještaj upload, morat češ par puta da dođeš na 1, prvo če ti dati na 10, pa na 5 pa na 3 pa tek onda na 1