Od kako imam novi router torrent neradi?

poruka: 38
|
čitano: 13.876
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Si upiso taj port u uTorrent

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Od kako imam novi router torrent neradi?
pinkskin kaže...

Si upiso taj port u uTorrent

Prepiso sam port iz torrenta u taj di treba ić!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:ma
15 godina
neaktivan

probaj skidati preko bitcometa...al probaj mora ići brže jer sam ja imo u torrent i sporo mi je išlo i frend mi reko da je bolje bitcomet i ide puno brže

WaLLa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Skineš stari utorrent 1.7.7 jer ako u novome ograničiš upload odmah ti se i download smanji. i provjeri u utorrent ako ti je port forwardiran jer ja isto imam taj model siemensa i sve radi bez problema. 

siemens siemens
utorrent utorrent
port port
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 15:16 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

Meni nije jasno kako vama to ne radi kako treba. Ovako se forwardiraju portovi. Sad samo treba taj port prekopirat u postavke uTorrenta (ja imam ovaj najnoviji 2.0) i sve radi odlično. I ne zaboravite taj port dodati u Windows Firewallu.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Patrick_cro kaže...

Skineš stari utorrent 1.7.7 jer ako u novome ograničiš upload odmah ti se i download smanji. i provjeri u utorrent ako ti je port forwardiran jer ja isto imam taj model siemensa i sve radi bez problema. 

Uopce nije istina da ogranicavanjem uploada dolazi do smanjenja downloada u novijim verzijama.

Ili sam ja neko svjetsko cudo pa sa niti jednom verzijom nakon te nisam imao problema...

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 15:42 (Mrgud Veliki).
16 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...
Patrick_cro kaže...

Uopce nije istina da ogranicavanjem uploada dolazi do smanjenja downloada u novijim verzijama.

Ili sam ja neko svjetsko cudo pa sa niti jednom verzijom nakon te nisam imao problema...

Je! ja stavim npr na 10kb da mi uploada i sad ono di je propustnost i to i upload na ogranićenom ja stavim na 5 ono padne brzina na 20-30kb stavim na 10 isto stavim neogranićeno skoći na 510kb/s download

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunc
17 godina

pa zato ti i kažem da staviš stari utorrent 1.7.7, jer kod njega dok ograničiš upload download se ne smanjuje. nemoj u automatskim postavkama to staviti, nego dok je torrent u torrent klijentu pa onda na n jega klikni i onda namještaj upload, morat češ par puta da dođeš na 1, prvo če ti dati na 10, pa na 5 pa na 3 pa tek onda na 1

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 21:59 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice