Internet i telefon na 2 linije

poruka: 8
|
čitano: 2.022
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam spjen internet i telefon al na 2 mjesta... znači nije spojeno preko splittera nego su odvojeni i onda naravno kad se telefonira ne radi internet.. koje su moguće solucije a da i dalje ostane odvojeno, al da radi :) 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

spoji spliter

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Internet i telefon na 2 linije

Telefon mi je na drugom kraju kuće. Mogao bi spojiti ali bi mi onda išla žica kroz cijeli hodnik a to nije prihvatljivo, mogao bi također telefon staviti u svoju sobu i rješiti problem ali također nije prihvatljivo. Znači router u jednoj prostoriji, telefon u drugoj, ali opet da nekako šljaka ako je moguće...

15 godina
neaktivan

Jedno vrijeme je to radilo, dok nisam dobio novi ruter. Kako stvarno ne znam a bilo je spojeno isto kao i sada...

0 0 hvala 0
16 godina
ako je voip, zar nebi trebalo funkcionirat phone 1 phone 2 i to je to?
15 godina
neaktivan

eh to baš nije moje područje tako da ti ne mogu dat odgovor...

13 godina
protjeran
dado16 kaže...
ako je voip, zar nebi trebalo funkcionirat phone 1 phone 2 i to je to?

Za drugi telefon preko routera opet mora provlačiti dugački UTP kabel do drugog telefona.

Ja sam bušio i zidove od dvije sobe, da bih provukao mrežni kabel do drugog telefona (jedno 15 m kabla).

Ne znam rješenje problema osim ovog koji sam naveo osim telefoniranja preko interneta Skype itd...

A, A5, B5, C#5, D, D5, Dm, E, E5, F#5, F#m, G#5, G#D5, G5
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 17:36 (Budokai).
13 godina

vjerojatno je još uvjek spojen na klasični način tj preko splitera (barem bi trebao bit) ali uskoro će telefon MORATI bit spojen u router jer t-com prelazi na ims tj VoIP i drugog načina nema osim provlačenja novih instalacija. da li je kabel zabetoniran ili je kabel postavljen u onoj narančastoj cijevi pa je tako zabetoniran?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice