Imam spjen internet i telefon al na 2 mjesta... znači nije spojeno preko splittera nego su odvojeni i onda naravno kad se telefonira ne radi internet.. koje su moguće solucije a da i dalje ostane odvojeno, al da radi :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
spoji spliter
Telefon mi je na drugom kraju kuće. Mogao bi spojiti ali bi mi onda išla žica kroz cijeli hodnik a to nije prihvatljivo, mogao bi također telefon staviti u svoju sobu i rješiti problem ali također nije prihvatljivo. Znači router u jednoj prostoriji, telefon u drugoj, ali opet da nekako šljaka ako je moguće...
Jedno vrijeme je to radilo, dok nisam dobio novi ruter. Kako stvarno ne znam a bilo je spojeno isto kao i sada...
eh to baš nije moje područje tako da ti ne mogu dat odgovor...
Za drugi telefon preko routera opet mora provlačiti dugački UTP kabel do drugog telefona.
Ja sam bušio i zidove od dvije sobe, da bih provukao mrežni kabel do drugog telefona (jedno 15 m kabla).
Ne znam rješenje problema osim ovog koji sam naveo osim telefoniranja preko interneta Skype itd...
vjerojatno je još uvjek spojen na klasični način tj preko splitera (barem bi trebao bit) ali uskoro će telefon MORATI bit spojen u router jer t-com prelazi na ims tj VoIP i drugog načina nema osim provlačenja novih instalacija. da li je kabel zabetoniran ili je kabel postavljen u onoj narančastoj cijevi pa je tako zabetoniran?