Gigaset SE555 wl problem

poruka: 3
|
čitano: 1.774
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Gigaset SE555 wl problem

imam problem kod navedenog routera...

naime, kad ga resetiram, ili on sam odradi reset, svi uredaji u stanu imaju konekciju jedino ja nemam

svi uredaji su na XP (2 laptopa)

2 Iphona

a ja na win7 nemam konekciju...

onda je jedino rjesenje paljenje i gasenje routera dok ne vidim svoju mrezu pod wl list?!

ima tko kakvu pomoc ili savjet?

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Gigaset SE555 wl problem

Win7 ima dosta dobrih stvari, ali i nekih izrazito iritantnih. Jedna od tih je tobože 'ušteda energije' i tamo gdje treba i tamo gdje ne treba. Otidji u 'Network and Sharing Center' -> 'Change adapter settings' -> 'Local Area Connecton' -> 'Properties' -> 'Configure' -> 'Power Managment' -> odčekiraj sve ponudjene stavke. 

Imao sam isti problem kao i ti. Nakon provedenog ovog postupka ako ne vidiš mrežu, treba pričekati par minuta i bude sve OK. Neznam čemu ovakvo kompliciranje, u XP-u nikada sličnih problema.

Teško konju kojeg selo hrani i državi koju suknja brani, jedan, dva, evo ti ga na
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
RE: Gigaset SE555 wl problem
Jura iz druge galaksije kaže...
Imao sam isti problem kao i ti. Nakon provedenog ovog postupka ako ne vidiš mrežu, treba pričekati par minuta i bude sve OK. Neznam čemu ovakvo kompliciranje, u XP-u nikada sličnih problema.

win7 je previse zelen u smislu ocuvanja okolisa :D

a i pre zasticen kod admin passworda...

moram rec da mi je to dobro jer u firmi imam 25 kompjutera na kojima je stalno nesto, i win7 je admin frendly :D sve pogasis i to je to...

potpis :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice