Ovako, do jucer je sve radilo normalno, a onda danas kad sam upalio komp mogu otvorit samo homepage i nista vise. Zvao sam B-net i sa njihove strane je sve u redu, instaliro sam drugacije verzije firefoxa al u svakoj ista prica. Ako itko moze pomoc bio bih jako zahvalan!(btw ovo pisem u ie-u )
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
daj malo vise informacija
Kako mozes otvoriti samo homepage... kada pokusas otvoriti neku drugu stranicu javlja ti neki error ili ??
instaliraj 3 beta 5!(ff)
Imao sam slican (isti) problem, pomoglo je gasenje (iskljucivanje iz struje) i ponovno paljenje routera.
Problem je taj kad pokusam otic na neku drugu stranicu, a to nije homepage, on ju beskrajno dugo ucitava i ne javlja nikakav error, a probo sam i sa betom trojke.
Mda, sličan problem sam lako riješio čišćenjem CCleanerom. Nakon toga je radilo sve normalno.
tak i meni nekad al na svim browserima opce nece otvorit nijednu stranicu, vec u pozadini svchost.exe zauzima 100% cpu i kad ga ugasim sve radi normalno. neznam zas je tak al nije virus jer su windowsi stari manje od 2 tjedna i stalno skeniram sa nod32 i imam firewall. probaj jer mozda to
Obrisi sve cookije sa Ctrl-Shift-Delete pa onda probaj.
Provjeri da ti nije u offline modu. To se dešavalo mojoj sestri. Otvori samo početnu stranicu jer je u cacheu a drugo neće