Brzina prijenosa podataka -Wireless

poruka: 9
|
čitano: 5.234
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Brzina prijenosa podataka - wireless

Postoji li mogućnost mijenjanja brzine prijenosa podataka u windowsima npr s 54 na 11 Mbps u wireless mreži

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Da, staviš sa g na b

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da može se tako, ali ja trebam to podesit i na 5.5 i na 2 i 1. Ugl postoji li neka opcija, program ili neš da to napravim

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj u Control panelu, pod Device managerom otvorit properties bežične kartice, pa podesiti transfer rates.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Brzina prijenosa podataka -Wireless
macak kaže...

Probaj u Control panelu, pod Device managerom otvorit properties bežične kartice, pa podesiti transfer rates.

Meni ima samo do 11, a treba mi malo vise..

Naime imam 2 laptopa sa bg i bgn wirelessom(vidi moj PC), zanima me kako ih uskladit na "g"...Transmit rates nemam, ali sam bez obzira na to nasao neke kanale i najvise mi moze bit 11..

Anyone?

Spajam ih u ad-hoc mrezu

Google IS your friend!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 22:19 (passat).
17 godina
odjavljen

Trebao bi Win sam postaviti na najbrži standard koji oba uređaja podržavaju. Brzinu može oboriti, a i preći na sporiji standard ako je signal loš.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
16 godina
MrBlc kaže...

Trebao bi Win sam postaviti na najbrži standard koji oba uređaja podržavaju. Brzinu može oboriti, a i preći na sporiji standard ako je signal loš.

Sve to stoji, samo sto sam ja bio u istoj sobi...

Google IS your friend!!!
17 godina
passat kaže...
macak kaže...

Naime imam 2 laptopa sa bg i bgn wirelessom(vidi moj PC), zanima me kako ih uskladit na "g"...Transmit rates nemam, ali sam bez obzira na to nasao neke kanale i najvise mi moze bit 11..

Anyone?

Spajam ih u ad-hoc mrezu

Eh teško ćemo tako u Europu ;) tih 11 to su kanali za prijenos, a ne brzina i s brzinom nema veze tako da ti od tih 11 ne treba nimalo više :). Oni bi se po defaultu trebali međusobno spajati po najbržem zajedničkom standardu što je u tvom slučaju g - teoretskih 54 Mbit/s ili u praksi nekakvih 5 MB/s.

16 godina
Jazzer kaže...
passat kaže...
macak kaže...

Anyone?

Spajam ih u ad-hoc mrezu

Eh teško ćemo tako u Europu ;) tih 11 to su kanali za prijenos, a ne brzina i s brzinom nema veze tako da ti od tih 11 ne treba nimalo više :). Oni bi se po defaultu trebali međusobno spajati po najbržem zajedničkom standardu što je u tvom slučaju g - teoretskih 54 Mbit/s ili u praksi nekakvih 5 MB/s.

To znam i ja... ali hvala za "11"

Google IS your friend!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice