Zvuk na racunalu nestaje !

poruka: 4
|
čitano: 3.552
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Javlja mi se problem nestajanja zvuka na kompu, nakon nekog vremena,   nekad i odmah nestane zvuka, tako da nista ne cujem, ni muziku na kompu kad slusam, ni zvuk video clipova. Ponekad zna zatezat, kao da ga jako usporis pa se cuje kao neko razvlacenje. Zna li netko u cem je problem i rjesenje mozda.

Driveri nisu, sve sam probao s njima, izlazne jedinice poput zvucnika nisu, provjerio sam i to.

Mozda mi se neke komponente ne podnose iako nisam mijenjao na njemu nista vec jako dugo.

Itko ?

I don't care, what the people are thinkin' I ain't drunk, I'm just drinkin'
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 15:37 (peraja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zvuk na racunalu nestaje !

probaj jos jednom s novim driverima, al zna se dogoditi i da ti je prikljucak na maticnoj "crko" (onaj 3,5mm)

kod vecine "novijih" maticnih ploca koje imaju Realtek-ov zvucni procesor i novije drivere moze se izmjenjivati na koji prikljucak su spojeni zvucnici, tako da mozes npr ukopcati zvucnike u neki prikljucak od surround-a i u realtek-ovom programu reci da ti je tu ukljucen normalni front speakers.

probaj pa javi

Why make something easy way, when there is hard way
16 godina
neaktivan

Kao što ti jura rekao najvjerojatno ti krepava, možda zvučna cijela a možda samo onaj "line out", probaj utaknuti u "mic" neki mikrofon, pa češ vidjeti što i krepava.Neodlučan.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :), a za daljnje informacije obratitie se na ivan260291@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Probao sam sve sto ste naveli, ali nista, ista stvar, al hvala na savjetima svejedno  Namigiva

I don't care, what the people are thinkin' I ain't drunk, I'm just drinkin'
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice