Zvuk prekida kad je na jutubu ?

poruka: 7
|
čitano: 6.718
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

pozdrav svima eto imam komp plocom msi k9n neo v2 .amd sempron le 1150 brzina 2.8 mghz,ram 1gb ,graficka 512 mgbt radeon x1550 hard 80 gb dvd przilica i sad eto par dana unatrag mi je poceo na jutubu zvuk ici krc ili prekidati nzm kako da se izjasnim bas ali kad je zvuk recimo na kompu onda nema toga,prvo sam mislio da je zbog sporosti procesora( iako fkt nekad zna zastekati) ili zbog interneta i tako ali sam pri bootanju otkrio da hard ima bad sektore tj smart mi ih je javio pa me zanima sta d asad napravim? para za novi hard nemam i to je onaj kabel crveni sata ( ne znam ni sam bas cijelu podjelu ima sata ide nes ) da li bi hard novi popravio situaciju i da li bi zvuk radio onda? hvala svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne moze se dati konkretan odgovor. Ti zapravo u svom kompu imas 2 problema.

Prvi su ti bad sectori. Danas imas kupiti stvarno za sitnis polovnih 40/80gb HDDova, tako da ti to ne bi bila neka investicija. Svakako bi ti preporucio da napravis backup vaznih podataka jer disk moze svakog trenutka krepati.

Drugi problem je vrlo lako moguce nakupljeno smece koje gusi komp. Preporucujem ti kompletnu reinstalaciju windowsa (ako duze vrijeme nije napravljena).

clock2much

0 0 hvala 1
15 godina
Re: Zvuk prekida kad je na jutubu ?

instalacija napravljena ujutro i tak , a glupo mi je kupit pa da ne radi i dalje zvuk mislim stvarn o mi nije jasno kako to tako moze sam odjednom otic

15 godina
neaktivan

Imas li sve potrebne drivere instalirane? (Zvuk, chipset,...)

clock2much

0 0 hvala 1
15 godina

instalirao sa onim od msi neki program koji nade sve drivere i sad sam opet iasao sa tim hdd neki i on napiso sve zelene kockice ! mozda ja nesto krivo radim?jer ovo mi ej prvi put da koristim taj program ovo j e to neko al sa kockicama je sve zeleno

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 0:48 (Gamer21).
15 godina

eto ne zeli sliku pokazati ili opce ju aplodati a screen shot uzet sa tim programom

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 0:45 (Gamer21).
14 godina
neaktivan

PRobaj promjenit kablo od hardiska..ako se nista ne sredi onda predpostaljam da je HDD u fazi umiranja 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 3:30 (Damir1908).
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice