Zvucnici -big problem

poruka: 12
|
čitano: 1.985
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zvucnici -big problem

vako nz jel ovo hardverski ili softwarski problem iman zvucnike divoom titan 767 2.1 1godinu i rade odlicno no danas jednostavno koda su se iskljucili iman ja sad prikljucene ali comp kao da ih neprepoznaje kad uden u contreol panel sound nema uopce ni njih a neman ni opcija da ih pokusan popravit a za driver pokusa  san ima san neki koji jih je ocita ali kad bi pustija muziku sve bi bilo ok samo se nebi bilo zvuka a media player koda radi...ako me shvacate vidija san da ima dosta vakvih problema i googla san 3h al nz sta vise...

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zvucnici -big problem

Kako mi je dobro ovo. Post bez točke, zareza, neuredan... Ako si probao ih naći u CP-u a nema ih i ako si stavio nove drivere, ali ništa onda probaj zvučnike kod frenda. Ako rade onda je ili do zvučne ili do OS-a. Ako nerade, otišli su u vječna lovišta. Tako je meni odjednom prestao raditi mikrofon...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zvucnici -big problem

Daj malo dotjeraj u red taj post!

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zvucnici -big problem

lol.......ja pol neznam ni procitat.

sniper only
16 godina
neaktivan
Zvucnici -big problem

sry na brzinu san pisa dajte mi 3 min

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
xXx lnf3rno xXx kaže...

vako nz jel ovo hardverski ili softwarski problem iman zvucnike divoom titan 767 2.1 1godinu i rade odlicno no danas jednostavno koda su se iskljucili iman ja sad prikljucene ali comp kao da ih neprepoznaje kad uden u contreol panel sound nema uopce ni njih a neman ni opcija da ih pokusan popravit a za driver pokusa  san ima san neki koji jih je ocita ali kad bi pustija muziku sve bi bilo ok samo se nebi bilo zvuka a media player koda radi...ako me shvacate vidija san da ima dosta vakvih problema i googla san 3h al nz sta vise...

ovako neznam jeli ovo hardverski ili mozda softwerski problem imam zvucnike Divoom Titan 767 2.1 iman ih oko 1 godinu dana no danas dok san surfa jednostavno su se iskljucili oni su prikljuceni na racunalo ali koda ih racunalo ne prepoznaje napr kad uden u control pane pa sound sve su opcije ukinute nemogu skoro nista a sto se tice drivera pokusan ga instalirat(onaj sta mi ga windows instalira automatski) ali nepomaze meni zvucnici i dalje traze Driver trazija san i po googleu 3 h i nista niko to nezna rijesit .. a sta se tice zvucnika ukljucija san i sestrine na komp i za njih trazi driver a ja uopce neznan koji driver da instaliran...

i sry zbog duplog posta

pa jel iko zna odgovor???????????????????

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2009 23:06 (xXx lnf3rno xXx).
16 godina
neaktivan

To ti je do drajver od zvucne 85%...pokusaj naci dravjere ili reci pa cemo zajedno da trazimo...:P

[url=http://www.derventacafe.com]Derventa[/url]
16 godina
neaktivan
Zvucnici -big problem

neide me jel se nemore da conectuje da skine driver jel iman falsu xp pa znate ono u kutu you may be a victim of software...ali ok sad cu nabavit windows 7 i porpravit ce se ali dotad mi triba driver hitno ja mislin da mi je maticna asrock ako ce pomoc

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
xXx lnf3rno xXx kaže...

neide me jel se nemore da conectuje da skine driver jel iman falsu xp pa znate ono u kutu you may be a victim of software...ali ok sad cu nabavit windows 7 i porpravit ce se ali dotad mi triba driver hitno ja mislin da mi je maticna asrock ako ce pomoc

KAzem ti ae reci koju zvucnu imas znaci ime mora biti tacno u BOCU..!!! samo mi posalji ili ovdje objavi!!!

[url=http://www.derventacafe.com]Derventa[/url]
16 godina
neaktivan

Ako imaš integriranu zvučnu karticu, napiši samo točan model matične ploče pa će ti netko lako staviti link gdje točno da skineš drivere.

I pokušaj koristiti točku, zarez....i ostale interpunkcijske znakove jer si stvarno nerazumljiv. Nemoj se ljutiti ali konstrukcija tvojih rečenica je "Bože sačuvaj" srpsko-hercegovačko-dalmatinsko-boga pitaj čija...

Samo pokušaj biti razumljiviji, znaš kako kažu: Pomozi si sam pa će ti i Bog pomoći, a onda i svi članovi ovoga forumaSmijeh

16 godina
neaktivan
summus kaže...

Ako imaš integriranu zvučnu karticu, napiši samo točan model matične ploče pa će ti netko lako staviti link gdje točno da skineš drivere.

I pokušaj koristiti točku, zarez....i ostale interpunkcijske znakove jer si stvarno nerazumljiv. Nemoj se ljutiti ali konstrukcija tvojih rečenica je "Bože sačuvaj" srpsko-hercegovačko-dalmatinsko-boga pitaj čija...

Samo pokušaj biti razumljiviji, znaš kako kažu: Pomozi si sam pa će ti i Bog pomoći, a onda i svi članovi ovoga forumaSmijeh

dalmatinski je :) i evo ja mislin da ce sad bit u redu evo skidan driver...

17 godina
Zvucnici -big problem

Ja nemam veliki problem, ali je opet problem, naime imam zvucnike 5.1 od starog kucnog kina i sad neznam dal bi se oni mogli iskoristit za PC, moze li mi tko objasnit kako ?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice