Pozdrav ekipo!
Imam pitanjce.Naime instalirao sam windows 7 i OS mi neprepoznaje zvučnu karticu.
Imal li tko kakvu ideju kako to riješiti?
Pozdrav ekipo!
Imam pitanjce.Naime instalirao sam windows 7 i OS mi neprepoznaje zvučnu karticu.
Imal li tko kakvu ideju kako to riješiti?
jos kadbi znali koja zvucna kartica
napravi updete u divice menageru ili iskopaj negdje driver
Meni isto ne prepoznaje Creative Live 5.1 i zato uskoro kupujem novu :P
imam tu istu u starom pc-u,i tu iman win7(driver se instalira najednostavnije moguce)
u divice menageru napravi update na hardware pod zutim upitnikom,i win 7 sam pronalazi potrebni driwer
moja zvucna kartica je yamaha Native DS1 WDM. i nikako nemogu postici da radi, a na drugom hardu gdje su mi wndows xp tu radi ok.
I jos jedno pitanje. Zna li netko koja bi zvucna kartica radila u win 7 pa da j ukupim jer ovo sto sam ja gledao u specifikacijama od svake nigdje nepise da mogu raditi u visti i u win 7
imam tu istu u starom pc-u,i tu iman win7(driver se instalira najednostavnije moguce)
u divice menageru napravi update na hardware pod zutim upitnikom,i win 7 sam pronalazi potrebni driwer
meni baš i neće :) (Creative nije izbacio ni za Vistu drivere tako da te baš i ne kontam)
meni baš i neće :) (Creative nije izbacio ni za Vistu drivere tako da te baš i ne kontam)
evo link
http://support.creative.com/Products/product_list.aspx?catID=1&CatName=Sound+Blaster#
Ljudi uspio sam pomoću nekog programa, neznam sad kak se zove
Ja imam Sound Blaster X-Fi Extreme Audio na Win 7 Ultimate 64 i sve radi bez problema