kada uđem u lol piđe mi da nemam signala....monitor je asusov
out off range
kada pritisnem alt+tabb onda ponovo radi
malo podatak koji pc imas konfiguracija koji monitor nece ti nitko odgovoriti tek tako
ako je neko imao sličan problem
ps je dell
procesor 3.0 quodra
ram 8 giga
monitor asus
sve je radilo na starom monitoru
Stavio si u postavkama igre rezoluciju kojju monitor ne može prikazati.
A opis konfiguracije je genijalan.
još kad bi mogao naći gdje se mjenja rezolucija u lol klijentu bilo bi super
još kad bi mogao naći gdje se mjenja rezolucija u lol klijentu bilo bi super
http://letmegooglethat.com/?q=lol+change+resolution+outside+game
nije baš tako jednostavno.....lol ima samo 2 rezulucije a monitor više probao sam više kombinacija all nemože
ako ima nekokakvu ideju neka javi...hvala!
> klikni desnom tipkom miša na zaslon i provjeri (recommended!) zaslonsku razlučivost (npr. 1920 x 1080). ostavi taj prozor otvoren za poslije.
> na C:, pod Program files, otvori Riot Games i u toj mapi potraži mapu Config
> otvori tu mapu i unutar nje datoteku game.cfg (desna tipka miša > Open with ... > Notepad)
> potraži retke s Height i Width (pod [General]) i pod Height obrši ono što piše i prepiši zaslonsku rezoluciju visine (u primjeru: 1080), a pod Width upiši širinu (u primjeru: 1920)
> spremi izmjene u datoteci game.cfg (File > Save) i zatvori je.
> pokreni igru i sve bi moralo raditi kako valja.
> ako ne upali, započni s najnižim vrijednostima (npr. 800 x 600) pa postupno povećavaj. osim Recommended razlučivosti, monitor nudi i još neke pa pokušaj i s ostalim kombinacijama no NIKAKO ne izmišljaj brojeve. ne zaboravi spremiti game.cfg kad promijeniš postavke.
> u samoj igri (kad je pokreneš) NE MIJENJAJ ništa!
> sretno.
ponovo sam instaliro lol pa ćemo vidjet šta će se desit
nekontamzašto neće...radio je na starom ekranu koji je ko televizor a na ovom neće
Ne kontam niti ja zašto ne slijediš dobivene upute
nije baš tako jednostavno.....lol ima samo 2 rezulucije a monitor više probao sam više kombinacija all nemože
LoL ima samo dvije rezolucije ?!?!? Istina da ga ne igram, ali debelo sumnjam. Sve je tu napisano. Ako ne znas ili zovi nekoga tko zna ili plati, trecega nema. Receno je sve....
pa slijedio sam upute sve sam probao....al ne može
Budući da je 1024x768 (monitor ziher podržava), nudi ti samo dvije rezolucije, i dobiješ crni ekran kad pokreneš igru, to može značiti samo jedno: nisi instalirao drivere od grafičke.
Možda su se crashali drivere ili nekaj, pa je vratilo na generičke.
Uslikaj stanje iz device managera.
moram zaći ponovo instalirat drivere
hvala svima na pomoći....driveri nisu bili uredu
instaliro sam drajvere...namjestio rezoluciju i jebeni monitor opet ne radi
Prije se moja baba uspjela snaći s androidom, nego ovakvi padobranci sa kompovima
Nosi konfu u prodavaonicu i reci neka ti daju nešto na jednu tipku da je ovo prekomplicirano.
Lijpo da si napisao o kavom se monitoru radi. Pretpostavljam crni ili sivi tanki?