Pozdrav svima! Javljam se s problemom zamrzavanja računala i molio bih vas da mi pomognete kako god znate i umijete! :D Problem zamrzavanja računala imam otkad sam ga kupio cirka prije 2 godine...Zamrzavanje mi se često događa tokom igranja igara,a ponekad čak i kada surfam internetom. Rušio sam windowse i stavljao nove,3 puta windows 7 i 2 puta xp home edition (original) ali se zamrzavanje računala još uvijek dešava...Malo sam pričao sa frendovima i surfao po netu i tražio riješenje za taj problem.Frendovi su mi rekli da mi je vjerojatno napajanje preslabo i da mi se zamrzava radi grafičke kartice :S...prije tjedan dana grafička kartica (Nvidia Geforce 9800GTX+,512 mb) mi je pregorila (često je bila na visokim temperaturama čak i kada sam stavio ventilatore u računalo)...Mislio sam da je problem nestao jer mi je grafička riknula,pa sam od frenda posudio njegovu staru (ASUS Nvidia Geforce 8400GS,256 mb) koja je mnogo slabija...Ali zamrzavanje mi se i dalje događa,samo što se sada računalo samo resetira,a nekad ga moram i ja. I još jedna stvar vrlo bitna,nakon što mi se računalo zamrzne u igri ja ga resetiram i ono se opet upali normalno,i opet uđem u igru i računalo se više NE ZAMRZAVA! Znači zamrzne se kada ga upalim prvi put i više NE! Molim vas da mi pomognete oko ovog čudnog problema jer mislim da ću više poludjeti s računalom! Hvala unaprijed...:)
Konfiguracija: INTEL core 2 duo E6750 2.66 Ghz
Lan Party DK-X38 series
RAM 2 gb (1+1) GEIL 800 Mhz
ASUS Nvidia 8400 GS,256 MB
NAPAJANJE Chieftec 400 W
P.S:Namjeravam kupiti ATI RADEON HD 5830 1 gb i napajanje od 600 w ali još neznam koje točno (vjerojatno seasonic),pa bih molio savjete i u vezi toga...:)