imam stari komp, ali jos uvijek moze pokretati svasta, ali bi mi trebala nova grafa sa shader model 3, sta moja ne podrzava. konfiguracija je pentium 4 3.0 ghz, 2 gb rama, asus p4p800 e deluxe maticna i ati radeon 9600 pro 128 mb graficka, ide na AGP port. trebala bi mi zamjena koja bi imala taj shader, i po mogucnosti vise memorije, a da nije preskupa. ako netko zna, neka pise, oni koji ne znaju, neka sute
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
odlicno, ali mozda nesto mrvicu jeftinije. se mogu takve grafe nac polovne?
Pogledaj malo po oglasniku.
ja preporucam ako si za atijeve kartice ati radeon hd 4850 256 bitna sabirnica 512mb rama shader model 4.1
ExxAge a do koliko para bi isao?
ja preporucam ako si za atijeve kartice ati radeon hd 4850 256 bitna sabirnica 512mb rama shader model 4.1
Pogledaj ovu.
Ja govorim za AGP verziju a ne za PCI-e...
I ja govorim o AGP verziji.Pogledaj link.
Pogledaj ovu.

I ja govorim o AGP verziji.Pogledaj link.
ExxAge ta graficka s linka iz ADM 3650 agp ti ima los i bucan hladnjak od toga bijezi sto dalje takav hladnjak ne valja nista vjeruj mi tj ovakva s slike!!!
Bolje naći (kako da džentlmanski kažem) žensku s privatnim uslugama za te pare par puta nego za slabu grafu. Bolje počni štedit pa uloži u neku far more ozbiljniju konfiguraciju.
do 300 mogu dati za neku prosjecnu polovnu, ionako ne placam sam nego skupljam sa bracom. sta se tice jace konfe, slazem nesto tek za godinu dana kad budem zaradio preko ljeta... do tada moram s ovom konfom