Zaljepljena termalna pasta

poruka: 3
|
čitano: 648
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi.

Dakle neki dan sam si otvorio računalo i napravio uredno čišćenje, te zamjenio termalnu pastu na procesoru. E sad, kada sam skinuo grafičku i probao tamo staviti, lijepo sam skinuo sve šarafe, međutim nikako nisam mogao skinuti hladnjak (ATI Radeon HD4850 - turbinski hladnjak). Pa sam pitao frenda i on je rekao da je vrlo vjerojatno se termalna zaljepila za hladnjak. Kako bih ja sad taj hladnjak mogao sigurno skinuti, bez da oštetim grafičku ili nešto?

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Zaljepljena termalna pasta
master4games kaže...

Pozdrav ljudi.

Dakle neki dan sam si otvorio računalo i napravio uredno čišćenje, te zamjenio termalnu pastu na procesoru. E sad, kada sam skinuo grafičku i probao tamo staviti, lijepo sam skinuo sve šarafe, međutim nikako nisam mogao skinuti hladnjak (ATI Radeon HD4850 - turbinski hladnjak). Pa sam pitao frenda i on je rekao da je vrlo vjerojatno se termalna zaljepila za hladnjak. Kako bih ja sad taj hladnjak mogao sigurno skinuti, bez da oštetim grafičku ili nešto?

Hvala.

zagrijat fenom,ili lagano mrdat lijevo-desno ako ide uopće....

Naspi nam po rakiju i nazdravi za kraj tehnoloski visak danas slavi 1 maj /////Jelena Rozga nema mozga i pjeva ko konj
13 godina
neaktivan
Imao sam ovaj slučaj ,probaj uhvatit za hladnjak i guraj je u jednu stranu kao da vrtiš hladnjak na mjestu ,nemoj vući ili nekim odvijačem probat razdvojit hladnjak

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice