XP instal ne radi, komp se restarta

poruka: 3
|
čitano: 1.298
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako prvo mi je crko internet tj. u Firefoxu je stalno bilo uključeno working offline, bez mogućnosti isključivanja, IE uopće nije isto ko i Firefox htio učitati nijednu intenet stranicu. Nakon sati živciranja, skužim da je antivirus jednostavno izgubio neke svoje opcije (jednostavno mogućnost klikanja je nestala). I tako odlučim reinstalirati windowse, prvo moj cd dođe do pola puta (fresh instalation, sve pobriso prije) i onda mi javi error, redundancy nešto, skip ili ne? Reko nemoj skip kak će onda radit? I više ne prizna cd. Nabavim od frenda xp sa sp2 i njega uopće ne će primiti u boot... živciram se dugo i odlučim opet s onim svojim cd-om, prihvati sve, kad se treba windows uključit, javi grešku, ono safe mode, last good konfiguration... i kaj god stisnem restarta se....

jel mogu kak izbrisat sve iz onog bios direktorija na početku i krenut s fresh kopijom? jel zna tko kaj se uopće događa? Zašto ne prihvaća boot sa cd di je xp sp2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Pa botaj sa svojim cd-om, idi novu instalaciju i kad pocme instalirati, izbaci cd, i ubaci frendov.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: XP instal ne radi, komp se restarta
goodye kaže...

Pa botaj sa svojim cd-om, idi novu instalaciju i kad pocme instalirati, izbaci cd, i ubaci frendov.

pokušat ću pa javim...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice