World of tanks resetira racunalo

poruka: 14
|
čitano: 1.057
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

pozz.. neznam kako da drugacije opisem problem..

znaci, igram wot i stellaris, u wotu mi se obavezno resetira komp.. bilo da sam u igri 30 sec ili 15 min, nemogu izbjec.. mislil sam da je problem u temperaturi graficke, kad nafrljim sve na max, grije se i do 86 ali se nije restartalo.. restarta se kad se nesto desi.. ubijes nekog, ubije te neko ili tako nesto.. 

ima neki program za dijagnostiku ili sta ja znam... da vidim sto ga jebe.. winsi su stavljeni novi bas radi toga prije tri tjedna ali nista.. problem je jos tu.. i sad mi sjebo slobodan dan.. taman ga imal i crn ekran.. aargghtt

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

evo ga opet.. 

mislim,nije toliko gadno kad te ubiju pa se restarta... taman imas vremena da napravis bambus, zapalis cigaretu, namjestis muda... ali kad se restarta taman kad nekog ownas.. ma bacil bi ga van kroz zatvoren prozor.. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

i opet.. 

dodatak, nemogu minimajzat igru.. ako to pokusam, ekran je crn i jedino sto mogu je restart

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: World of tanks resetira racunalo
Ako nista ne pomaze probaj obrisat wot pa ponovo instalirat

0 0 hvala 0
9 godina
Jel blue screen ili samo restart il kaj? Skini nes kaj ce pokazivat temperature preko igre, everest il tak nes pa gledaj na kolko se digne temperatura... Ja dok spustim igru da u notificatipn baru pogledam temperaturu se vec pocne spustat, tak da ukljucis da u kutu kaze temperaturu i gledas stalno... Al ak je kad se nes dogodi samo onda probaj reinstall

0 0 hvala 0
14 godina

ovo me jebe mjesecima, samo je bilo drugih stvari koje su bilke zesce i nisu koristile nikakav vazeljin pa je ovo bilo gurnuto u stranu..

znaci,390x je grafa, standard, lockano na 60, odlockano ide 100+.. nije temperatura, kad stavim hd klijent zna mi past ispod 60 a i onda jesu temperature vise.. ali nije vezano za temperature..

igra je reinstalirana nekoliko puta, winsi takodjer,, problem je tu.. 

vise mislim da je memorija ili napon ili sta ja znam.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
blackeagle29 kaže...
Jel blue screen ili samo restart il kaj? Skini nes kaj ce pokazivat temperature preko igre, everest il tak nes pa gledaj na kolko se digne temperatura... Ja dok spustim igru da u notificatipn baru pogledam temperaturu se vec pocne spustat, tak da ukljucis da u kutu kaze temperaturu i gledas stalno... Al ak je kad se nes dogodi samo onda probaj reinstall

kad sam mislil da je temperatura, pratil sam ju.. ali nije se nikad na najvecoj temperaturi restartal.. koliko god glupo zvuci, restarta se kad me neko ubije u igri,spota ili sta ja znam. ono, kad se nesto desi.. black screen.. ajde, u igri sam nazad za 60 sec.. ali ludim.. 

10 godina

Koje je napajanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
pqweasdyxc kaže...

Koje je napajanje?

corsair cx600

13 godina
phnx kaže...
blackeagle29 kaže...

kad sam mislil da je temperatura, pratil sam ju.. ali nije se nikad na najvecoj temperaturi restartal.. koliko god glupo zvuci, restarta se kad me neko ubije u igri,spota ili sta ja znam. ono, kad se nesto desi.. black screen.. ajde, u igri sam nazad za 60 sec.. ali ludim.. 

Ovo mi smrdi na problem s modovima. Ako je cista igra, nisam siguran. Pogledaj si sta ti pise u event vieweru

14 godina

nema modova, cista igra.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grozni_Zabac kaže...
phnx kaže...
blackeagle29 kaže...

Ovo mi smrdi na problem s modovima. Ako je cista igra, nisam siguran. Pogledaj si sta ti pise u event vieweru

uh.. nikad nisam u zivotu niti vidio taj even viever.. ali ima pun qrac x-ova i usklicnika.. nesko nije dobar restart bla bla.. neznam.. sta da radim s tim?

14 godina

uglavnom,ako ima tko vremena da pogleda preko remote viewa ili kak se zove.. netko mi je vec tak prije par godina mical neko malware ili kak se zove.. spreman sam ubacit i za pivkana kakvog

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ok,sanduk pifkana

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice