Naziv kartice GeForce 6150SE nForce 430 - graficka
nv4_disp 6.14.12.7533 - nVIDIA ForceWare 75.33-graficki driveri ..
jel to to sad .. ?
nekuzim sse bas nes
jel to to sad .. ?
nekuzim sse bas nes
jel to to sad .. ?
nekuzim sse bas nes
http://www.nvidia.com/object/winxp-275.33-whql-driver.html , skini i instaliraj!
ty
Koliko ja znam dobiva covjek nove komponente a ne HDD jer nisam vidio da ga je nabrojao. Kad neznas da rusis sistem nemoras i ne slusaj ih znam da hoce pomoc, nego kad dobijes te nove kompnente a ostane ti isti sistem (ako si ostavio HDD stari ostat ce ti svi podatci) samo instaliras drivere za novu grafu i chipset i ostale nove komponente
Koliko ja znam dobiva covjek nove komponente a ne HDD jer nisam vidio da ga je nabrojao. Kad neznas da rusis sistem nemoras i ne slusaj ih znam da hoce pomoc, nego kad dobijes te nove kompnente a ostane ti isti sistem (ako si ostavio HDD stari ostat ce ti svi podatci) samo instaliras drivere za novu grafu i chipset i ostale nove komponente
Pa i da kupuje novi HDD ne mora instalirati windows ako ce zadrzati staroga,to smo vec ustanovili,ja sam mu samo savjetovao da mu je bolje i dignuti novi windows bas zbog toga sto je kupio,ako je rekao da ce reci tome covjeku koji ce mu vjerojatno to i ugraditi onda je to pametna ideja.
Sorry ali sigurno sam izostavio to u citanju jer mi malo vid slabi iako sam jos mlad. Ma da nek digne novi sistem i ja to radim svako malo eto skoro svake sedmice ali na dual boot naravno.
OFFTopic: Ljudi nikad ne instalirajte vistu neki dan sam je 2 puta install i nakon updatea u oba puta se srusila neki crcdriver.sys tak nekak digla mi je zivac da razbijem komp. Koristio sam je prije u periodu od 1 godine sve bilo ok al update uvjek sj**e sve
Sorry ali sigurno sam izostavio to u citanju jer mi malo vid slabi iako sam jos mlad. Ma da nek digne novi sistem i ja to radim svako malo eto skoro svake sedmice ali na dual boot naravno.
OFFTopic: Ljudi nikad ne instalirajte vistu neki dan sam je 2 puta install i nakon updatea u oba puta se srusila neki crcdriver.sys tak nekak digla mi je zivac da razbijem komp. Koristio sam je prije u periodu od 1 godine sve bilo ok al update uvjek sj**e sve
Ocito ti dvd ne radi , nije vista neka web stranica , da kad se srusi da svima ne valja......
ma to je njen problem cak sam 3 razlicite sp2 instal i nakon updatea mrtva inace najdraza mi je jer sam je koristio prije i to samo sp1 bez updatea i uvjek radila. da mogu natjero bi sto vise ljudi da je koriste iako svi misle da nevalja jer nije tacno 
nećete da povjerujete ali krivac je bio mozzila firefox uinstaliro(revo uinstaler ništ nije ostalo)i skinio novu instalaciju i sad sve radi kako treba tih i stabilan