Windows mi se ruši psl pomoć

poruka: 39
|
čitano: 6.207
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Directx error

Naziv kartice    GeForce 6150SE nForce 430 - graficka

nv4_disp    6.14.12.7533 - nVIDIA ForceWare 75.33-graficki driveri ..

jel to to sad .. ?

nekuzim sse bas nes

Antonio
14 godina
neaktivan
Xplain kaže...

Naziv kartice    GeForce 6150SE nForce 430 - graficka

nv4_disp    6.14.12.7533 - nVIDIA ForceWare 75.33-graficki driveri ..

jel to to sad .. ?

nekuzim sse bas nes

http://www.nvidia.com/object/winxp-275.33-whql-driver.html , skini i instaliraj! 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 4:38 (HP4520s).
14 godina
protjeran

ty

Antonio
15 godina
protjeran

Koliko ja znam dobiva covjek nove komponente a ne HDD jer nisam vidio da ga je nabrojao. Kad neznas da rusis sistem nemoras i ne slusaj ih znam da hoce pomoc, nego kad dobijes te nove kompnente a ostane ti isti sistem (ako si ostavio HDD stari ostat ce ti svi podatci) samo instaliras drivere za novu grafu i chipset i ostale nove komponente

14 godina
neaktivan
Beco kaže...

Koliko ja znam dobiva covjek nove komponente a ne HDD jer nisam vidio da ga je nabrojao. Kad neznas da rusis sistem nemoras i ne slusaj ih znam da hoce pomoc, nego kad dobijes te nove kompnente a ostane ti isti sistem (ako si ostavio HDD stari ostat ce ti svi podatci) samo instaliras drivere za novu grafu i chipset i ostale nove komponente

Pa i da kupuje novi HDD ne mora instalirati windows ako ce zadrzati staroga,to smo vec ustanovili,ja sam mu samo savjetovao da mu je bolje i dignuti novi windows bas zbog toga sto je kupio,ako je rekao da ce reci tome covjeku koji ce mu vjerojatno to i ugraditi onda je to pametna ideja.

15 godina
protjeran

Sorry ali sigurno sam izostavio to u citanju jer mi malo vid slabi iako sam jos mlad. Ma da nek digne novi sistem i ja to radim svako malo eto skoro svake sedmice ali na dual boot naravno.

OFFTopic: Ljudi nikad ne instalirajte vistu neki dan sam je 2 puta install i nakon updatea u oba puta se srusila neki crcdriver.sys tak nekak digla mi je zivac da razbijem komp. Koristio sam je prije u periodu od 1 godine sve bilo ok al update uvjek sj**e sve

14 godina
neaktivan
Beco kaže...

Sorry ali sigurno sam izostavio to u citanju jer mi malo vid slabi iako sam jos mlad. Ma da nek digne novi sistem i ja to radim svako malo eto skoro svake sedmice ali na dual boot naravno.

OFFTopic: Ljudi nikad ne instalirajte vistu neki dan sam je 2 puta install i nakon updatea u oba puta se srusila neki crcdriver.sys tak nekak digla mi je zivac da razbijem komp. Koristio sam je prije u periodu od 1 godine sve bilo ok al update uvjek sj**e sve

Ocito ti dvd ne radi , nije vista neka web stranica , da kad se srusi da svima ne valja......

15 godina
protjeran

ma to je njen problem cak sam 3 razlicite sp2 instal i nakon updatea mrtva inace najdraza mi je jer sam je koristio prije i to samo sp1 bez updatea i uvjek radila. da mogu natjero bi sto vise ljudi da je koriste iako svi misle da nevalja jer nije tacno  {#}

16 godina
Windows mi se ruši psl pomoć

nećete da povjerujete ali krivac je bio mozzila firefox uinstaliro(revo uinstaler ništ nije ostalo)i skinio novu instalaciju i sad sve radi kako treba tih i stabilan {#}

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice