Windows 7 Ultimate x64 nema zvuka

poruka: 9
|
čitano: 8.214
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Instalirao sam WIN 7 Ultimate x64 SP1 svi driveri rade samo kada zelim slusati muziku ne cujem zvuk, ne cujem ga nikako tacije bilo kada.

Sve sto pise je "speakers,headset or headphones are not pluged in" u kompu imam takode mali zvucnik koji radi na XP,Linuxu i Visti ali ne radi na

7. Sada kada bi mi neko mogao pomoci povodom toga bio bi mu mnogo zahvalan jer se mucim evo 2 dana da to popravim da zvuk proradi.

Pogledao sam ostale teme ali mi nije pomoglo pa sam zato otvorio ovu.

OMMF

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesi li pokušavao u Control panel-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 7 Ultimate x64 nema zvuka
OmO kaže...

Instalirao sam WIN 7 Ultimate x64 SP1 svi driveri rade samo kada zelim slusati muziku ne cujem zvuk, ne cujem ga nikako tacije bilo kada.

Sve sto pise je "speakers,headset or headphones are not pluged in" u kompu imam takode mali zvucnik koji radi na XP,Linuxu i Visti ali ne radi na

7. Sada kada bi mi neko mogao pomoci povodom toga bio bi mu mnogo zahvalan jer se mucim evo 2 dana da to popravim da zvuk proradi.

Odi u Control panel pa u Device manager i vidi jesu li instalirani driveri za zvuk. Ako nisu onda ih instaliraj (vjerojatno ih imaš na cd-u od matične, a ako nemaš nađi na webu).

14 godina

Da jesam. Takode sam deinstalirao drivere pa ponovno instalirao ali o5 nista.

Zvucnike imam za kompa, obicni zvucnici, nisu nesto posebni neki od Gigatecha.

OMMF

0 0 hvala 0
14 godina
bodija kaže...
OmO kaže...

Odi u Control panel pa u Device manager i vidi jesu li instalirani driveri za zvuk. Ako nisu onda ih instaliraj (vjerojatno ih imaš na cd-u od matične, a ako nemaš nađi na webu).

Hvala na predlogu probat cu  naci na webu od maticne, pa javim sta je bilo (ali ako ima neki znacaj drivere sam instalirao sa Driver Solution Pack 2013 chipset je bio na njima pa nisam ni probao traziti dalje za maticne)

OMMF
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 0:09 (OmO).
15 godina
neaktivan

Često sam vidio da nakon instalacije 7-ca ostavi zvuk na "mute". Zvuči glupo ali provjeri i to. Provjeri i BIOS, posebno obrati pažnju na HD/AC97 postavke.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
OmO kaže...

Da jesam. Takode sam deinstalirao drivere pa ponovno instalirao ali o5 nista.

Zvucnike imam za kompa, obicni zvucnici, nisu nesto posebni neki od Gigatecha.

Jeli u control panelu (device manageru) uredno prikazano da imaš zvučnu i da su instalirani driveri ?

14 godina

Problem je rijesen morao san nekaj stimati u RegEdit u vezi zvuka i sad je ok.

Hvala na pomoci.

OMMF

0 0 hvala 0
14 godina

Hvala rijesio sam problem trebalo je Chipset drivere instalirati hvala.

OMMF

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice