Windows 7 radi samo u safe modu

poruka: 10
|
čitano: 2.595
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dakle sve pise u naslovu radi samo u safe mode win kada udjem u nomalno bude samo crna slika a rade neke funkcije kao npm mogu da udjem u task menager (ctr + alt + del)

Pre neki dan sam tj brat stariji mi je instalirao nov win ali do pre nije bilo tih problema. 

Novi win mi se neda instalirati posto je brat na moru a cd kod njega a i ne znam..

Repent the end is near!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 23:16 (Scarfaceee).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jesu li ti instalirani svi driveri? pogotovo ,  jeli ti instaliran driver od grafičke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa jesu verovatno mislim instairao je win pre ned dana a danas mi se to desilo.

Repent the end is near!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa dajte pomozite sta da radim?? 

Repent the end is near!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Windows 7 radi samo u safe modu
Scarfaceee kaže...

Kada ti bude crna slika: CTRL + ALT + DEL -> Task Manager -> File -> New task -> explorer.exe -> Enter.

Vidiš li sada desktop?

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 10:43 (Marko :D).
14 godina
neaktivan
Marko :D kaže...
Scarfaceee kaže...

Kada ti bude crna slika: CTRL + ALT + DEL -> Task Manager -> File -> New task -> explorer.exe -> Enter.

Vidiš li sada desktop?

Pa ne vidim ga.Kada ukucam to explorer.exe samo krene kao nesto da ucitava ali nista se ne desava 

Ali uspeo sam nekako da preko tog New task da odem i na internet. Kao i sada sto sam ali kada pristisnem X ponovo se vratim na crnu pozadinu 

Repent the end is near!
15 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...
Marko :D kaže...
Scarfaceee kaže...

Vidiš li sada desktop?

Pa ne vidim ga.Kada ukucam to explorer.exe samo krene kao nesto da ucitava ali nista se ne desava 

Ali uspeo sam nekako da preko tog New task da odem i na internet. Kao i sada sto sam ali kada pristisnem X ponovo se vratim na crnu pozadinu 

Nema ni starta ni ništa?

14 godina
neaktivan

Vidiš li sada desktop?

Nema ni starta ni ništa?

Pa nema evo par slicica da vidis 

Uspeo sam i da otvroim C uglavonom imam pristup svemu ali krzo New task pa tamo ukucam ali to naravno nije ni nalik kako treba da bude

Repent the end is near!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 11:14 (Scarfaceee).
15 godina
neaktivan

Ako hoćeš, uđi u Safe Mode with Networking, skini TeamViewer i javi mi ID i password u PP, pa ćemo pokušati srediti nešto.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kolega ima jako puno virusa na računalu pa mu se zato ne pale Windowsi kako spada. Sada sve polako brišemo preko TeamViewera.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice