Verbatim 320 GB Store'n' go

poruka: 46
|
čitano: 11.133
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Od danas sam vlasnik jednog.

Sve je u redu s njim, samo mi ne želi kopirat velike fileove, tj. ako je single item veći od 5-6 gb. Ima li način za zaobić to ili se moram pomirit da HD ripove neću moć spremat na njega.

www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Da možda nema FAT32 filesystem na sebi?

Mislim da je na njemu ograničena veličina fajla do 4 gb.

Ne vjerujem da je ovo ali tko zna ...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina

Formatiraj ga u NTFS i problem rijesen.

3 0 hvala 1
17 godina
RE: Verbatim 320 GB Store'n' go
doxy kaže...

Od danas sam vlasnik jednog.

Sve je u redu s njim, samo mi ne želi kopirat velike fileove, tj. ako je single item veći od 5-6 gb. Ima li način za zaobić to ili se moram pomirit da HD ripove neću moć spremat na njega.

Lako za to zapreka je FAT 32, no nadam se da je elektronika u tom kucistu bolja tj USB-Sata Controler nego u onim nesretnim Verbatim USB diskovima koje je djelio T-Šrot. Jer ak su nastavili stavljat lošu elektroniku u svoje proizvode, onda ce opet bit one fore da Windows trazi formatiranje diska da bi ga mogli koristit.Nevinašce A do prije dan-dva je radil normalno i ostale glupandarije, iskljucivanje i crkavanje u radu diska a normalno on nije kriv nego šrot kineska elektronika u kucistu.Nevinašce

http://www.verbatim.com.hr/hr_21/product_store-n-go-usb-2-0-portable-hard-drive-320gb-red_22165.html

16 godina

Što si taj dobio od T-coma? Ja isto pred neki dan dobio 320GB od verbatima za potpisivanje novog ugovora, ali nisam ga još ni probao kad već imam 3 diska(od 500,320,80) pa ako je onda neki fuš model, onda ću ga uvaliti nekome pa nek se tlači snjim. Ipak WD i seagate su zakon po pitanju diskovaOsmijeh

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Problem riješen, trebalo je formatirat (nije palo na pamet xD, previše briga).

Hvala.

Može lock.

www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

I ja imam ovaj Verbatim od 320GB (isti problem kao autor ove teme), na njemu imaju nekakvi file-ovi, smijem li i njih pobrisati? nikada se nisam bavio externim hardovima pa me zanima.....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 0:03 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

probaj pobrisati, pa javi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Formatirao sam ga u NTFS i isčupao van iz USB-a, kada sam ga poslije spojio na komp, tada mi nekakav error došao, opet sam ga isčupo, resetirao komp, opet spojio i sada nema nikakvog errora, već sam stavio oko 50+ GB na njega, znači zasada radi...

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Meni sve radi bez problema

www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mislim da je error upućivao na to da se nije nešto uspjelo prebaciti, il sam ga prerano isčupao van ili koji k, nez.... al evo sada radi perfektno, ne pokazuje nikakve probleme više

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

može li netko navesti cijenu ? (Ja nagađam da je oko 1500)

Dont bug me!

0 0 hvala 0
16 godina

Evo još jedan problem, ovako... danas ga prikopčam na USB, bio sam prisiljen staviti ga na pod potšo je USB kabel preeeeeeeeeekratak, i što se dogodilo?, nešto sam prčkao po kompu kao inače i slučajno sam stao na njega, al ono dodirnuo ga malčice, pogađajte što se dogodilo' :S, sada više ne radi, samo se lampica upali aaaaaaaaaaaaaaaaaa jeb*** ma*** aaaaaaaaaaaaaa, zvat ću da mi zamijene ili što već pošto je pod garancijom

Tako da, pazite gdje ga ostavljate da se i vama nebi dogodilo (ne smiojete ga pritisnuti ni najmanje :S)....

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 18:45 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam taj dobio preko T-com ,.isti problem imao..i samo ga formatirao u ntfs format i to je bil oto..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam ga isto dobio preko T-coma, drugi provideri mi nisu dostupni (only T-com :S), pa sam produžio ugvovor, ionako ne mislim ukidati internet...... dakle ne gubim ništa, radio je normalno, ali lako ga je oštetiti, pa pazite gdje ga ostavljate....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Ja sam ga isto dobio preko T-coma, drugi provideri mi nisu dostupni (only T-com :S), pa sam produžio ugvovor, ionako ne mislim ukidati internet...... dakle ne gubim ništa, radio je normalno, ali lako ga je oštetiti, pa pazite gdje ga ostavljate....

nabavi gumenu oprugu za njega i nema problema :D

Dont bug me!
17 godina
pbandov kaže...

500-injak kuna..

15 godina
neaktivan
nixass kaže...
pbandov kaže...

500-injak kuna..

500 ? A oni prijenosni HDD od 250 GB najmanje 500 kn.....može neki link :)

Dont bug me!
17 godina
protjeran

Ako niste primjetili na kutiji piše daje uvoznik Eurotrade, novi košta 445 kuna

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
pinkskin kaže...

Ako niste primjetili na kutiji piše daje uvoznik Eurotrade, novi košta 445 kuna

poštena cijena :D , a vidim ja, ja nešto pomiješao, mislio da je riječ o SSD-u XD

Dont bug me!
17 godina
pbandov kaže...
nixass kaže...
pbandov kaže...

500-injak kuna..

500 ? A oni prijenosni HDD od 250 GB najmanje 500 kn.....može neki link :)

evo, u slučaju da nisi gledao drugdje..

17 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Evo još jedan problem, ovako... danas ga prikopčam na USB, bio sam prisiljen staviti ga na pod potšo je USB kabel preeeeeeeeeekratak, i što se dogodilo?, nešto sam prčkao po kompu kao inače i slučajno sam stao na njega, al ono dodirnuo ga malčice, pogađajte što se dogodilo' :S, sada više ne radi, samo se lampica upali aaaaaaaaaaaaaaaaaa jeb*** ma*** aaaaaaaaaaaaaa, zvat ću da mi zamijene ili što već pošto je pod garancijom

Tako da, pazite gdje ga ostavljate da se i vama nebi dogodilo (ne smiojete ga pritisnuti ni najmanje :S)....

Kao i bilo koji disk.

:)
15 godina
neaktivan

Pozdrav! Ja sam također od T-šrota dobio takav HDD, a danas vec s njim problemi - nije pao nije udaren nista....ali

Preko laptopa sve lijepo i krasno radi, a u komp kada ga pristekam vise ne - radio je jedno vrijeme i kada sam ga ponovno prikljucio nista. Jedini znakovi

života su plava upaljena lampica i piskutav zvuk - bep,bep, bep i tako u nedogled.

Netko zna sta bi moglo biti? Pokusao sam drugi kabel i drugi USB port i opet ista prica. Nekak mi se cini kao da nema dovoljno struje da se pokrene, a opet kada je lapotp samo 

na bateriji HDD radi normalno.

0 0 hvala 0
17 godina
LocutusDM kaže...

Pozdrav! Ja sam također od T-šrota dobio takav HDD, a danas vec s njim problemi - nije pao nije udaren nista....ali

Preko laptopa sve lijepo i krasno radi, a u komp kada ga pristekam vise ne - radio je jedno vrijeme i kada sam ga ponovno prikljucio nista. Jedini znakovi

života su plava upaljena lampica i piskutav zvuk - bep,bep, bep i tako u nedogled.

Netko zna sta bi moglo biti? Pokusao sam drugi kabel i drugi USB port i opet ista prica. Nekak mi se cini kao da nema dovoljno struje da se pokrene, a opet kada je lapotp samo 

na bateriji HDD radi normalno.

gdje ga spajaš na komp? naprijed ili otraga na matičnu? ako naprijed, probaj spojiti odostraga na matičnu. Pošto si rekao da se ponaša kao da nema dovoljno struje, probaj sa onim Y kablom ga spojiti (ako već nisi).

Za neke druge prijedloge nemam ideje

17 godina
neaktivan

100% je to. LJudima oji se zale na prekratak kabel cu reci da to tako mora biti jer sto je duzi kabel veci gubitak struje i veca mogucnost da disk nece raditi.

16 godina
logic kaže...

100% je to. LJudima oji se zale na prekratak kabel cu reci da to tako mora biti jer sto je duzi kabel veci gubitak struje i veca mogucnost da disk nece raditi.

Gubitak struje?? Pa kako onda meni svi mobilni diskovi su radili kad sam ih spaja na produžni USB od 1 metra jer nisam na kućištu imao prednje konektore. Ili su diskovi dobri(seagate, WD i neki nepoznati) a ovo od verbatima smeće kakvog nema ako mu dužina kabela predstavlja problemNeodlučan

Stoja
17 godina
protjeran

Ntko nema problema osim tebe xD.

Već sam ga 2 puta napunio i ispraznio...lol

Power is nothing without control!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
logic kaže...

Gubitak struje?? Pa kako onda meni svi mobilni diskovi su radili kad sam ih spaja na produžni USB od 1 metra jer nisam na kućištu imao prednje konektore. Ili su diskovi dobri(seagate, WD i neki nepoznati) a ovo od verbatima smeće kakvog nema ako mu dužina kabela predstavlja problemNeodlučan

Pogodio si sustinu. Zavisi od kucista i diska unutra. Ja imam 3 externa 2,5" diska i svi se razlicito ponasaju.

17 godina
protjeran

Nije gubitak struje već napona sa dužim kablom. Ja imam kabal od 1.5 metara pa radi dobro, na zadnjim USB-ima, na prednjim neče nikak.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Struje al nebitno za obu rasravu.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice