Veliki problem sa AMDom Athlonom 64 +3500

poruka: 4
|
čitano: 1.027
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav ma jucer sam stavio WIN 7 i sve drivere (Sve sta je potrebno) igro sam i radio u programima BEZ IKAKVOG Problema.

Do danas ujutro kad sam upalio komp doslo mi je UPOZORENJE da mi je prevelika CPU Temperatura (Odmah kad sam upalio PC).

U Biosu mi pise temperatura procesora da mi je nevjerovatnih 135*C (Vucese od 130 do 150)...Poslje sam uso u WINdowse i stavio par programa za ocitavanje CPU Temperature i sada jedan mi javlja da mi je CPU Temperatura 38*c sljedeci 132*c pa opet sljedeci 38*c...itd...A Kad skinem procesor on je normalne temperature (Nije vruc da je stvarno na 135*c dobio bi opekotine xD)...sad neznam kak to mogu rijesiti i do cega bi to moglo biti...

Molimvas hitan odgovor jer mi je komp spor ko puz ovako...

Hvala i pozdrav.Alex!

http://www.bytelove.com/images/uploads/Gadgets/linuxgear/x-ray-tux-sticker.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mozda da uradis update bios

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesi li stavio Windows 7 32 bitne ili 64 bitne?

Možda, ako su 64 bitni, obzirom da je komp ranije generacije, trebalo bi vjerojatno kao što su i rekli, napraviti update biosa matične ploče.

Napiši ako si riješio problem (imam isti procesor, sličnu ploču i grafičku, a mislim isto staviti Windows 7 64 bita gore).

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 17:46 (Tiger).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja imam 32BITnu ma sve sam pokuso Update Bios,Global Reset...itd...I Nista nije pomoglo samo je jos sporji!!!

http://www.bytelove.com/images/uploads/Gadgets/linuxgear/x-ray-tux-sticker.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice