Veliki hardverski problem strucnjaci pomozite

poruka: 41
|
čitano: 3.035
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Veliki hardverski problem strucnjaci pomozite
Old Iggy kaže...
stefan97czzzv kaže...

kada sam pisao samo tag nema nista shvatio sam sta trebam da upisem tj ovaj tag a gdje to da napisem da bi mi izbacilo i sta je BTW treba mi sajt ili nesta drugo da vidim gde to da upisem

Pa samo klikni na link,vo di te na support za tvoje računalo.

Ili idi na support.dell.com pa na driver downloads. Bar je to kod Della jednostavno.

vidim klikno sam na link i je li samo da skinem ovaj video driver kako da izbrisem postojeci video drajver i da ocistim sve sa njega ako moze preko slike molim te kad smo dovde dosli da ga zavrsimo

14 godina
neaktivan
stefan97czzzv kaže...

ok vidim nasao si mi samo mi reci da li je samo ovih sedam drajvera i je li da svaki skinem i kako da deinstaliram ove postojece i sve sa njih pobrisem ako neko moze da slikacclaner ili tako nesta

Ne stavljaj ništa osim video drivera,ako ne znaš kako,osobito nemoj stavljat BIOS.Ako imaš zvuk nemoj ni Audio stavljat.Inače potičem ljude da skinu chipset drivere zbog bolje kompatibilnosti matične s budućim hardverom,no ti nemoj niti chipset skidati jer na tu matičnu ionako više ništa današnjeg ne ide.

Dakle skini samo video driver i to je to i vozi.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
13 godina
protjeran
Ikarus01 kaže...
stefan97czzzv kaže...

ok vidim nasao si mi samo mi reci da li je samo ovih sedam drajvera i je li da svaki skinem i kako da deinstaliram ove postojece i sve sa njih pobrisem ako neko moze da slikacclaner ili tako nesta

Ne stavljaj ništa osim video drivera,ako ne znaš kako,osobito nemoj stavljat BIOS.Ako imaš zvuk nemoj ni Audio stavljat.Inače potičem ljude da skinu chipset drivere zbog bolje kompatibilnosti matične s budućim hardverom,no ti nemoj niti chipset skidati jer na tu matičnu ionako više ništa današnjeg ne ide.

da li cu da brisem postojeci drajver za video i gde ako mozes da slikas ako ne nista znaci trebam li ista brisati i da li cu nakon restartovanja mocci podesitit rezoluciju i ona 32 bita da stavim?

14 godina
neaktivan
stefan97czzzv kaže...
Ikarus01 kaže...
stefan97czzzv kaže...

da li cu da brisem postojeci drajver za video i gde ako mozes da slikas ako ne nista znaci trebam li ista brisati i da li cu nakon restartovanja mocci podesitit rezoluciju i ona 32 bita da stavim?

Dakle imaš ili integriranu 845GV ili 845GL odeš u control panel i trebalo bi ti pod Publisher pisati Intel i Graphics.Ako ne možeš naći stisni F3 automatski će te prebaciti na search i tamo upiši ili Intel ili Graphics,ako nema znači da ili krivo tražiš ili nemaš uopće instaliran driver,pa ako vidiš da nema tog intelovog slobodno instaliraj onaj skinuti pa zatim resetiraj.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
13 godina
protjeran

vidio sam u device manageru da imam Intelovu sta cu ako imam intelovu?

18 godina
stefan97czzzv kaže...

je li on-board ili imaš dodatnu?

Ako je on-board, onda je Intelova i radit ćek kako si do sada radio. {#}

13 godina
protjeran
Old Iggy kaže...
stefan97czzzv kaže...

je li on-board ili imaš dodatnu?

Ako je on-board, onda je Intelova i radit ćek kako si do sada radio. {#}

posto nisam znao sta je ovo i nisam vise mogao ispitivati samo sam skinuo onaj intel prvi sa dela instaliso i restartoto komp i proradilo je ali mi koci slika kada gledam utakmicu kako to da resim pokusavo am sa reinstaliranjem flaseva ne ide znas li to kako a za ovo i veliko hvala

18 godina
stefan97czvv kaže...

posto nisam znao sta je ovo i nisam vise mogao ispitivati samo sam skinuo onaj intel prvi sa dela instaliso i restartoto komp i proradilo je ali mi koci slika kada gledam utakmicu kako to da resim pokusavo am sa reinstaliranjem flaseva ne ide znas li to kako a za ovo i veliko hvala

A na koji točno način gledaš utakmicu? Preko weba, TV karticom...?

14 godina
neaktivan
Veliki hardverski problem strucnjaci pomozite

Bok imam nvdia gtx 550 ti grafičku i kad igram igre pregrijava se pa me izbacuje iz igara,

šta mogu napravit da je malo ohladim

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zamjena paste, čišćenje prašine?

De gustibus non est disputandum.
14 godina
neaktivan
drofix kaže...

Bok imam nvdia gtx 550 ti grafičku i kad igram igre pregrijava se pa me izbacuje iz igara,

šta mogu napravit da je malo ohladim

Hvala

Ak imaš garanciju i one naljepnice iza na grafi nipošto ne mjenjaj pastu jer gubiš garanciju,preostaje ti čiščenje od prašine  cijelog kompjutera ili ako nemaš dobro posloženu ventilaciju kučišta otvori bočnu stranicu i ostavi je tako te pogledaj još dali su ti kabli od napajanja dobro posloženi da ne blokiraju protok zraka prema komponentama pa si to malo posloži.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice