provjeri koje su ti opcije ukljucene pod usb-om i postaj ovde
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam i ja tu ploču i piše ti na strani 24 PS2_USB da ti konektori služe da u njih ubodeš miša i tipkovnicu jer ćeš pomicanjem miša ili pritiskom tipki lakše probuditi računalo iz hibernacije ili tako nešto, tako da ne moraš stiskati gumb za napajanje.
neke ploče to imaju automatski podešeno ili nemaju uopće tu mogućnost pa moraš na power on da bi računalo probudio.
mislim, ne piše sve to ali sam tako shvatio ...
bitno je da nije kvar !!
trebas u biosu iskljuciti da ti se pali komp kad ukljucis u usb...neznam tocno kako se na toj ploci/biosu zove ta funkcija wake on usb mozda ili tako nesto...
trebas u biosu iskljuciti da ti se pali komp kad ukljucis u usb...neznam tocno kako se na toj ploci/biosu zove ta funkcija wake on usb mozda ili tako nesto...
nema u biosu, postoji 3 jumpera za sve USB portove na stražnjoj strani ploče i samim prebacivanjem s 1-2 na 2-3 isključit će tu opciju, al meni se ne da " otvarat" računalo
(na nezgodnom je mjestu u stolu , pa moram vadit sve kablove, šit ) jer imam dosta USB konektora (koristim i dva USB3) pa tek kad budem nešto mijenjao prebacit ću jumper da se ta opcija ugasi.
taj jumper mu se nalazi na vrhu pored ATX 12Vpower konektora.
Meni pada jedna pomalo glupa ideja,ali svasta sam vidio,pa se ne bih iznenadio da je to mozda problem!
Ako je rijec o prednjim USB portovima,da nisi slucajno hebote kabalcice USB-a ubo na restart,ili power pin na maticnoj??????'
ajde nek ti je sa srećom.
znači ide na 1-2, dobro ja ću svoj u subotu prebaciti, nemam vremena, lako ćemo za piće glavno da nije ništa matičnoj.