USB stick mi uključuje računalo ?

poruka: 6
|
čitano: 2.442
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

provjeri koje su ti opcije ukljucene pod usb-om i postaj ovde

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran

imam i ja tu ploču i piše ti na strani 24 PS2_USB da ti konektori služe da u njih ubodeš miša i tipkovnicu jer ćeš pomicanjem miša ili pritiskom tipki lakše probuditi računalo iz hibernacije ili tako nešto, tako da ne moraš stiskati gumb za napajanje.

neke ploče to imaju automatski podešeno ili nemaju uopće tu mogućnost pa moraš na power on da bi računalo probudio.

mislim, ne piše sve to ali sam tako shvatio ...

bitno je da nije kvar !!

Sinu sam dao ime ŠOKRE ! Sad mu je u školi nadimak KREŠO.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 17:25 (Bugofil).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: USB stick mi uključuje računalo ?

trebas u biosu iskljuciti da ti se pali komp kad ukljucis u usb...neznam tocno kako se na toj ploci/biosu zove ta funkcija wake on usb mozda ili tako nesto...

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
18 godina
protjeran
Re: USB stick mi uključuje računalo ?
CroVandal kaže...

trebas u biosu iskljuciti da ti se pali komp kad ukljucis u usb...neznam tocno kako se na toj ploci/biosu zove ta funkcija wake on usb mozda ili tako nesto...

nema u biosu, postoji 3 jumpera za sve USB portove na stražnjoj strani ploče i samim prebacivanjem s 1-2 na 2-3 isključit će tu opciju, al meni se ne da " otvarat" računalo {#} (na nezgodnom je mjestu u stolu , pa moram vadit sve kablove, šit ) jer imam dosta USB konektora (koristim i dva USB3) pa tek kad budem nešto mijenjao prebacit ću jumper da se ta opcija ugasi.

taj jumper mu se nalazi na vrhu pored ATX 12Vpower konektora.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 17:36 (Bugofil).
15 godina
protjeran

Meni pada jedna pomalo glupa ideja,ali svasta sam vidio,pa se ne bih iznenadio da je to mozda problem!

Ako je rijec o prednjim USB portovima,da nisi slucajno hebote kabalcice USB-a ubo na restart,ili power pin na maticnoj??????'

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran

ajde nek ti je sa srećom.

znači ide na 1-2, dobro ja ću svoj u subotu prebaciti, nemam vremena, lako ćemo za piće glavno da nije ništa matičnoj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice