Pozdrav i molim za pomoc,imam tv karticu AVER TV HYBRID SUPER 7 007 koju nikako( vec satima stavljam sve moguce drivere) nemogu instalirati tj win 7 64 bit mi svaki put prijavi da hardwer nije "digitalno asssign" i stoji usklicnik.....bio na aver stranici i sve zive i nezive driwere skinuo i uvijek isto.......molio bih vas za pomoc
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav i molim za pomoc,imam tv karticu AVER TV HYBRID SUPER 7 007 koju nikako( vec satima stavljam sve moguce drivere) nemogu instalirati tj win 7 64 bit mi svaki put prijavi da hardwer nije "digitalno asssign" i stoji usklicnik.....bio na aver stranici i sve zive i nezive driwere skinuo i uvijek isto.......molio bih vas za pomoc
....
dobro, skuzio sam da sam zabrljo.....al hvala ti ...pomogao si mi....
zaboravi na tu tv karticu i x64bit windowse
isto to govno od kartice imam i ja stara godinu dana a radila 30 min, jednostavno nema drivera
bas super.....nisam siguran mislim da imam ss2 negdje ...al jel mogu sa njom gledat domace dvb-t kanale?
- driver. (widnowsi odbiaju driver koji nije certificiran, isključi automatiku i ručno instaliraj).
- s druge strane, to je jedan od razloga zašto je prednost koristiti 32bitOS ako nema specifične potrebe za 64.