Trebaju mi ventilatori za grafičku karticu

poruka: 8
|
čitano: 1.913
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Ljudi Pomagaj te

Ovako ima jedan problem a nadam se da mi mozete pomoci..

ovako ako neko ima slucano od vas stari hladnjag za graf tj ventilare za graficku meni bi tribalo (naravno platiti cu ih) ...samo napomena meni tribaju dvije tj moja je graficak MSI twin frozr ll pa mi tribaju dvjije s jednim kabelom npr

FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ljudi Pomagaj te

Sumnjam da ces naci ventilator bas za twin frozerku probaj si namjestit vent od neke druge graficke ako pak to neuspijes uzmi na kuciste stavi vent na razinu gdje ti je grafa i to bi trebalo bit dovoljno ako je jaci vent.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ljudi Pomagaj te

stvar je u tome sta nije do temp nego mi je jedan list od venta puka i od toga nastaju vibracije

FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ljudi Pomagaj te

bump

FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Možeš ih naći na e-bay. Ako nemaš account, zamoli nekog prijatelja. Ventilatori su prilično jeftini. Ne bi bilo skupo ni u servisu da ih zamjene. Ja sam baš jučer na poziv prijatelja popravio jednu twinfrozr. Ispalo je da je lopatica ventilatora na kućištu presjekla jednu žicu ventilatora na gpu. Na trenutak sam pomislio da imaš identičan kvar.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xtwinfrozr+fan&_nkw=twinfrozr+fan&_sacat=0

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa da mos i na ebayu, ako nije do temp koji ce ti k onda ventovi ak nekoristis grafu za prejake igrice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ispričavam se što uskačem u temu ali prijatelj mi je donio ati 2600  xt kojoj je otišao ventilator,tražio sam accelero l2 pro hladnak koji izgleda nije više u prodaji no imaju u ponudi samo mono plus s cijenom duplo većom nego što grafička vrijedi pa mu se to ne isplati  ako tko ima kupio bih ovaj L2  pro.Zahvaljujem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 8:56 (stipara).

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Re: Trebaju mi ventilatori za grafičku karticu
stipara kaže...

Ispričavam se što uskačem u temu ali prijatelj mi je donio ati 2600  xt kojoj je otišao ventilator,tražio sam accelero l2 pro hladnak koji izgleda nije više u prodaji no imaju u ponudi samo mono plus s cijenom duplo većom nego što grafička vrijedi pa mu se to ne isplati  ako tko ima kupio bih ovaj L2  pro.Zahvaljujem.

I ja se ispričavam:). Ja ti nemam L2 Pro hladnjak ali ti imam original od 2600xt hladnjak. Grafa je neispravna ali ventilator radi, pa ako si zainteresiran...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice