Toshiba satellite a500 Display

poruka: 5
|
čitano: 2.073
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Ako je svjetlina pojacana na 100% osvjetljenje se ugasi , na 90% radi desetak minuta ali mi se grije donji desni dio ekrana. Na najslabijoj svjetlini radi bez problema. Probao mijenjati inverter, no na njemu titra na svim postotcima svjetline. Ima tko kakav prijedlog, dali je do lampi , najbolja opcija drugi display ? Pregledao sam kablove svi izgledaju oke.

Current : desireHD S-OFF - unlocked - JellyTime rom | Old : EVO 3D, Nexus , Iphone 4S ,One X, GTi9300,XPERIA S

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Toshiba satellite a500 Display
g3arv8 kaže...

Ako je svjetlina pojacana na 100% osvjetljenje se ugasi , na 90% radi desetak minuta ali mi se grije donji desni dio ekrana. Na najslabijoj svjetlini radi bez problema. Probao mijenjati inverter, no na njemu titra na svim postotcima svjetline. Ima tko kakav prijedlog, dali je do lampi , najbolja opcija drugi display ? Pregledao sam kablove svi izgledaju oke.

Kako radi na izlazni na monitor? Ako tamo je sve oke, onda je do flat kabela. Zašto? Flat kabel se ohaba od toliko kod otvaranja poklopca. Zamjeni flat kabel i onda probaj jel se javlja problemi.

Nenad
14 godina

Flat kabel-a ima polovnih , zamjenskih ? ili bas mora biti original  ? On se proteže iza monitora pa sve do ploče ? ( Tipa ovog , ( inverter imam 2 ) http://www.njuskalo.hr/image-bigger/prijenosnici-oprema/flat-kabel-laptop-hp-nx-7300-slika-15162775.jpg )

Current : desireHD S-OFF - unlocked - JellyTime rom | Old : EVO 3D, Nexus , Iphone 4S ,One X, GTi9300,XPERIA S

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

100% lampa u pitanju,..nedavno menjal na jednom laptopu lampu,..isti simptomi bili ..lp!

Nemamo mamića, nemamo suce, samo jedno Hajdučko srce!Što ga više lome to ga više volim!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Lampa se teze mijenja ili se ne mijenja ? Znaci drugi display mi treba?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice