Ako je svjetlina pojacana na 100% osvjetljenje se ugasi , na 90% radi desetak minuta ali mi se grije donji desni dio ekrana. Na najslabijoj svjetlini radi bez problema. Probao mijenjati inverter, no na njemu titra na svim postotcima svjetline. Ima tko kakav prijedlog, dali je do lampi , najbolja opcija drugi display ? Pregledao sam kablove svi izgledaju oke.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako je svjetlina pojacana na 100% osvjetljenje se ugasi , na 90% radi desetak minuta ali mi se grije donji desni dio ekrana. Na najslabijoj svjetlini radi bez problema. Probao mijenjati inverter, no na njemu titra na svim postotcima svjetline. Ima tko kakav prijedlog, dali je do lampi , najbolja opcija drugi display ? Pregledao sam kablove svi izgledaju oke.
Kako radi na izlazni na monitor? Ako tamo je sve oke, onda je do flat kabela. Zašto? Flat kabel se ohaba od toliko kod otvaranja poklopca. Zamjeni flat kabel i onda probaj jel se javlja problemi.
Flat kabel-a ima polovnih , zamjenskih ? ili bas mora biti original ? On se proteže iza monitora pa sve do ploče ? ( Tipa ovog , ( inverter imam 2 ) http://www.njuskalo.hr/image-bigger/prijenosnici-oprema/flat-kabel-laptop-hp-nx-7300-slika-15162775.jpg )
100% lampa u pitanju,..nedavno menjal na jednom laptopu lampu,..isti simptomi bili ..lp!
Lampa se teze mijenja ili se ne mijenja ? Znaci drugi display mi treba?
Current : desireHD S-OFF - unlocked - JellyTime rom | Old : EVO 3D, Nexus , Iphone 4S ,One X, GTi9300,XPERIA S