U toku igre nestane slika na ekranu i restarta se

poruka: 4
|
čitano: 1.677
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
U toku igre nestane slika na ekranu i restarta se
pitanje

ponekad dok igram fear 2 dodje do tog problema..ekran se zacrni javi da nema signala i komp se restarta nakon par sekundi....jeli to mozda zbog napajanje? imam 2 diska radeon 4670 i napajanje 450 w od crosaira....hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: U toku igre nestane slika na ekranu i restarta

¸prije če biti zbog pregrijavanja, odvrti neke testove za ram i probaj opteretiti grafulju, sigurno se ona pregrijava, pa ti restarta komp da nebi došlo do oštečenja.

uglavnom nije pravilo, ako ti druge igre rade bez bada, onda znaju biti driveri, pa čak i sistem, ja sam imao problem sa nekim igrama, neke vrti bez beda, a neke blokaju, roknem sistem isve radi normalno

16 godina
livadasb kaže...

¸prije če biti zbog pregrijavanja, odvrti neke testove za ram i probaj opteretiti grafulju, sigurno se ona pregrijava, pa ti restarta komp da nebi došlo do oštečenja.

uglavnom nije pravilo, ako ti druge igre rade bez bada, onda znaju biti driveri, pa čak i sistem, ja sam imao problem sa nekim igrama, neke vrti bez beda, a neke blokaju, roknem sistem isve radi normalno

potpisujem. najčešče je pregrijavanje. U nekim igrama (zahtjevnijim) se može to desiti češče nego u drugim.
16 godina
autorov komentar

a to me cudi jer mi temp ide do 45 max...imam accero twin turbo...istina igram na 1080p rezi sa aa 2x....ali nije temp...mozda mem na graficki jer jezgra ne

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice